Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έγινε επαφή με τον... φονιά - "Ψήνονται" και οι δύο, παίζουν τρελά λεφτά!
| 2019-10-04 12:33:00

Έγινε επαφή με... φονιά - "Ψήνονται" και οι δύο - Παίζουν τρομακτικά λεφτά - Τον κάνουν... δώρο;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έγινε επαφή με... φονιά - "Ψήνονται" και οι δύο - Παίζουν τρομακτικά λεφτά - Τον κάνουν... δώρο;

Ξεχάστε ό,τι διαβάζετε. Τι ισχύει για το "μπαμ". Τινάζει την μπάνκα;

ΠΑΟΚ: Όσοι πόνταραν τον περασμένο Ιανουάριο, όταν ολοκληρώθηκε η πώληση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ, πως από τον Σέρβο δεν... ξεμπερδέψαμε -ως ελληνικό πρωτάθλημα- προφανώς άδικο δεν είχαν.

Βοά η πιάτσα τις τελευταίες μέρες με διάφορες πληροφορίες σχετικά με τον "Πρίγιο", το γεγονός πως -φέρεται να- βρίσκεται στον αέρα στον αραβικό σύλλογο, πως ο ίδιος δεν μοιάζει να περνάει καλά και πως ψάχνει τρόπους να επιστρέψει στην Ευρώπη και πως θα  μπορούσε -αν και εφόσον κάτι τέτοιο ευσταθεί- ο Δικέφαλος να "επωφεληθεί", επαναφέροντάς τον στην Τούμπα.

Η αλήθεια, κατ' αρχάς, είναι πως αυτή η κατάσταση με τον διεθνή Σέρβο, δεν είναι σημερινή. Από νωρίς κατάλαβε πως δεν μπορεί να ζήσει στην Τζέντα και "ψάχνεται". Εννοείται πως η πρώτη πόρτα που χτύπησε ήταν της πρώην ομάδας του και εννοείται πως ο ΠΑΟΚ, σε αρχικό επίπεδο, ανταποκρίθηκε. Πολλοί μάλιστα λένε (και επιμένουν) πως σε περίπτωση που ο Δικέφαλος συνέχιζε στους ομίλους του Γιουρόπα, ο παίκτης θα είχε επιστρέψει.

Το πώς είναι όμως ένα σοβαρό θέμα. Κατ' αρχάς, η Αλ Ιτιχάντ δεν έχει εξοφλήσει την ελληνική ομάδα. Απομένει μία δόση προκειμένου να εξοφληθούν τα 10 εκατ. ευρώ του buy-out που αξιοποίησε ο αραβικός σύλλογος. Το δεύτερο, και πιθανώς σοβαρότερο, είναι το μυθικό συμβόλαιο που έχει ο Σέρβος, ο οποίος για τα 4,5 χρόνια που υπέγραψε, προβλέπεται να εισπράξει 24 εκατ. ευρώ.

Δεν πάνε όλα στην τσέπη του, αφού η προμήθεια των εμπλεκόμενων μάνατζερ έχει προβλεφθεί να αποδίδεται από το συγκεκριμένο ποσό, ωστόσο ακόμη και αυτή η λεπτομέρεια καθιστά ιδιαίτερα δύσκολη την απεμπλοκή του ίδιου του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος -ως γνωστόν- από τα χρήματα... ζαλίστηκε και άφησε τον ΠΑΟΚ.

Θα τα αφήσει τώρα (ή όποτε...) για να πάει οπουδήποτε άλλου; Δύσκολο. Θα δεχτεί η Αλ Ιτιχάντ να τον πληρώνει ενώ δεν θα φοράει τη φανέλα της; Δυσκολότερο. Θα μπορέσει ο Δικέφαλος, της αυστηρότατης πλέον επιτήρησης από την ΟΥΕΦΑ ελέω FFP και να καλύψει σημαντικό μέρος του συμβολαίου του και να πείσει την Αλ Ιτιχάντ να βάλει "πλάτη", πληρώνοντας το υπόλοιπο, αλλά και παράλληλα να φτιάξει ένα deal τέτοιο που θα μπορεί μεν να υλοποιήσει, αλλά προφανώς θα "ρίχνει" τον αραβικό σύλλογο (σε σχέση με την επένδυση που έκανε τον περασμένο Ιανουάριο); Ούτε καν.

Συμπερασματικά. Στην παρούσα φάση, ανεξαρτήτως προθέσεων ή... ονείρων, ανεξαρτήτως αν οι παίκτες είναι αυτοί που καθορίζουν στο σύγχρονο ποδόσφαιρο το τι γίνεται και πως, εν τούτοις στο συγκεκριμένο, τα εμπόδια και οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί καθιστού οποιαδήποτε σκέψης επιστροφής (είτε από τον ίδιο τον Σέρβο είτε από τους "ασπρόμαυρους") τουλάχιστον ανεδαφική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ούτε στον Ολυμπιακό! Με αυτόν τινάζει την μπάνκα ο Σαββίδης - Τρελά λεφτά για Έλληνα άσο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags