Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Έφαγε" Φορτούνη ο Βαλμπουενά - "Πέσιμο" στον Μάριν για Τσιμίκα
| 2019-10-04 14:25:00

"Έφαγε" Φορτούνη ο Βαλμπουενά - "Πέσιμο" στον Μάριν για Τσιμίκα - "Ξεφώνισε" τους συμπαίκτες του!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Έφαγε" Φορτούνη ο Βαλμπουενά - "Πέσιμο" στον Μάριν για Τσιμίκα - "Ξεφώνισε" τους συμπαίκτες του!

Τρομερός ηγέτης, τι έκανε στο Βελιγράδι. Αποκαλυπτικό παρασκήνιο.

Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα στο Βελιγράδι με 3-1 από τον Ερυθρό Αστέρα, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις του και στο παιχνίδι με τον Άρη.

Πολλά τα συμπεράσματα που έβγαλε ο Πέδρο Μαρτίνς από την παρουσία των παικτών του στο ματς της Τρίτης.

Οι αλλαγές στην ενδεκάδα της ομάδας, οι επιδόσεις των νεοαποκτηθέντων παικτών και η πρώτη ευρωπαϊκή ήττα μετά από 7 διαδοχικά αήττητα παιχνίδια είναι μερικά των όσων έχει να αναλογιστεί.

Φυσικά, μεγαλύτερη εντύπωση σ’ όλους προκάλεσε εξαρχής η ενδεκάδα που επέλεξε να παρατάξει στο Βελιγράδι. Ελαμπντελαουί, Ποντένσε και Βαλμπουενά κάθισαν για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, στον πάγκο της ομάδας τους.

Η απουσία των τριών στο αρχικό σχήμα ίσως και να στοίχισε στον Πορτογάλο τεχνικό. Παρότι οι δυο πρώτοι πέρασαν ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γάλλος δεν αγωνίστηκε λεπτό στο παιχνίδι με τους Σέρβους.

Δεν συνέβη όμως και το ίδιο στο κομμάτι εκτός γηπέδου. Ο Ματιέ Βαλμπουενά έδειξε πάθος και μαχητικότητα ακόμα και από τον πάγκο που βρισκόταν.

Ενδεικτική είναι και η στιγμή που σηκώθηκε σαν... ταύρος να ορμήξει στον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Μάρκο Μάριν, για το σκληρό φάουλ που έκανε στον Κώστα Τσιμίκα.

Και δεν σταμάτησε εκεί. Ο 35χρονος με το σφύριγμα της λήξης έτρεξε στο πέταλο να χειροκροτήσει τους οπαδούς των Πειραιωτών για τη συγκλονιστική παρουσία τους σ’ ένα ακόμα παιχνίδι.

Μάλιστα, έγινε έξαλλος με τη συμπεριφορά κάποιων συμπαικτών του που δεν ευχαρίστησαν τον κόσμο και έφυγαν αμέσως για τα αποδυτήρια.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός δείχνει να ηγείται του Ολυμπιακού τη στιγμή που ο αρχηγός της ομάδας, ο Κώστας Φορτούνης, απουσιάζει λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη.

Δεν αποκλείεται όσο περνάει ο καιρός να αναλαμβάνει όλο και περισσότερους ρόλους μέσα στην ομάδα και ίσως του χρόνου, στη δεύτερη σεζόν του στο λιμάνι φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έξαλλος Μαρτίνς - Τον πετάει εκτός 11άδας - Ήταν κακός στο Βελιγράδι - Αυτόν βάζει στη θέση του

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags