Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιοάν Μολό: "Απάντησε" στον Δώνη με δηλώσεις του - Να γιατί "κόπηκε" από την αποστολή
| 2019-10-04 22:35:00

Γι’ αυτό "τρελάθηκε" ο Μολό - Γιατί... τα πήρε με τον Δώνη - Πώς ξεκίνησαν όλα - Τρελό παρασκήνιο!

του Νίκου Στεργίου
Γι’ αυτό "τρελάθηκε" ο Μολό - Γιατί... τα πήρε με τον Δώνη - Πώς ξεκίνησαν όλα - Τρελό παρασκήνιο!

Άρχισαν τα όργανα στον Παναθηναϊκό. Ξεφεύγει η κατάσταση...

Παναθηναϊκός - Γιοάν Μολό: Γεμάτη ατάκες, ζωντάνια, τρέλα η συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιοάν Μολό στην κάμερα της Nova στο καθιερωμένο σχετικό πλαίσιο που υπάρχει παραμονές της εκάστοτε αγωνιστικής της Super League. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Γάλλος είναι ωραίος τύπος. Έμπειρος, κατασταλαγμένος, με αρκετές επαγγελματικές παραστάσεις, διάφορες καταστάσεις που βίωσε στην καριέρα του, οπότε λογικό είναι στην Ελλάδα – που δύσκολα θα περίμενε πως θα βρεθεί πριν τρία-τέσσερα χρόνια, να μην έχει το παραμικρό κόμπλεξ να πει τα πράγματα με το όνομα τους.

Εδώ θα σταθούμε σε μια και μόνο ατάκα του (παρότι αξίζει τον κόπο να διαβαστεί όλη του η συνέντευξη). Ερωτάται λοιπόν ο 30χρονος εξτρέμ για την αξία της προπόνησης. Η απάντηση του; «Θα το πω ειλικρινά. Δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο η προπόνηση. Γιατί στην καριέρα μου γνώρισα πολλούς παίκτες που ήταν σε υψηλό επίπεδο στις προπονήσεις, αλλά διαχειρίστηκαν πολύ άσχημα την πίεση. Το βασικό είναι η μέρα του αγώνα. Όταν ο διαιτητής σφυρίζει την έναρξη, τότε είμαστε έντεκα μαχητές εναντίον έντεκα μαχητών. Εκεί παίζουμε για το σύλλογο, για τους φιλάθλους μας και για την καρδιά μας. Η προπόνηση είναι καλή για να ρυθμίσει κάποιες λεπτομέρειες και είναι μια προετοιμασία, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι τι κάνουμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Κι εγώ κοιτάω να είμαι καλός κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού».

Προφανώς, για τον Μολό, είναι στάση – επαγγελματικής – ζωής η συγκεκριμένη άποψη. Έχει όμως τη σημασία της η συγκεκριμένη τοποθέτηση.  Αφενός γιατί προ μερικών ημερών, τα ρεπορτάζ ήθελαν τον Γιώργο Δώνη να τον έχει κριτικάρει και να αφήνει μομφές δημοσίως, χωρίς πάντως να τον ονοματίζει, για μειωμένη προσπάθεια (και αποτελεσματικότητα) στην προπόνηση και αφετέρου, μπορεί να θεωρηθεί και ως απάντηση (;) στις συνεχείς τοποθετήσεις του τεχνικού του Παναθηναϊκού περί της απαίτησης για προσπάθεια (και) στις προπονήσεις.

Λίγο μετά τις παραπάνω δηλώσεις, πάντως, προέκυψε ο αποκλεισμός του Γάλλου εξτρέμ από την αποστολή του αγώνα με την Ξάνθη, με το timing της συγκεκριμένης απόφασης να μην αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για το ποια είναι η άποψη του Δώνη σχετικά με τη νοοτροπία του Μολό περί… μειωμένης σημασίας της προπόνησης!

Εν συνεχεία, ο 30χρονος άσος προέβη σε μια -τουλάχιστον συζητήσιμη- ανάρτηση στα social media, σε μια κίνηση που "βαραίνει" ακόμα περισσότερο το κλίμα για τον ίδιο στο εσωτερικό του Τριφυλλιού.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο: Τρελάθηκε ο Αλαφούζος, «κλέβει» παικταρά από ΑΕΚ και Ολυμπιακό – Απίθανο χτύπημα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags