Facebook Pixel Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: "Επίθεση" Ολυμπιακού σε Σαββίδη και ΠΑΟΚ – «Μαζέψτε τον» - Μπηχτές σε ΑΕΚ και Μελισανίδη!
| 2019-10-04 20:53:00

"Επίθεση" Ολυμπιακού σε Σαββίδη και ΠΑΟΚ – "Μαζέψτε τον" - "Μπηχτές" σε ΑΕΚ και Μελισανίδη!

Sportdog Team
"Επίθεση" Ολυμπιακού σε Σαββίδη και ΠΑΟΚ – "Μαζέψτε τον" - "Μπηχτές" σε ΑΕΚ και Μελισανίδη!

Χαμός στο ΔΣ της Σούπερ Λιγκ και... πόλεμος λόγω Άρη.

 

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ένα ακόμα επεισόδιο στην κόντρα Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ σημειώθηκε στο σημερινό Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ.

Συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι των Πειραιωτών, Κώστας Καραπαπάς και Τάκης Αγραφιώτης, έκαναν... επίθεση στον ΠΑΟΚ με αναφορές στην επικοινωνιακή του πολιτική ενόψει της αναμέτρησης των «Ερυθρολεύκων» με τον Άρη, αλλά και στις τοποθετήσεις του Γιώργου Σαββίδης.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε μεταξύ άλλων: «Όλη την εβδομάδα δυναμιτίζετε έναν αγώνα στον οποίο δεν συμμετέχει η ομάδα σας. Λυπάμαι που δεν είναι εδώ ο κ. Γκαγκάτσης για να τα μεταδώσει απ ευθείας αυτά που λέω στο σάιτ σας…Ο Γιώργος Σαββίδης βρίζει όλο τον κόσμο, προσβάλει, πυροδοτεί και είναι μέλος του ΔΣ της ομάδας σας. Θα τον μαζέψετε; Θα πείτε συγγνώμη επίσημα για τους τραμπουκισμούς των οπαδών σας σε μικρά παιδάκια;».

Επίσης ο Καραπαπάς τα... έχωσε και για την τιμωρία που επιβλήθηκε στον Δημήτρη Μελισσανίδη για την επίσκεψή του στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ημίχρονο του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για την αθώωση του Γιάννη Παπαδόπουλου που ήταν μαζί του. Μεταξύ άλλων σημείωσε: «Οι επίσημοι παράγοντες διώκονται, οπότε να γίνουμε όλοι… φαντάσματα για να μην έχουμε τιμωρίες. Περιμένουμε να δούμε αν θα ευαισθητοποιηθεί κανένας εισαγγελέας να κάνει έφεση ή να ερευνήσει αυτεπάγγελτα το θέμα»!

Από την πλευρά του ο Τάκης Αγραφιώτης αναφέρθηκε στη χρησιμοποίηση του VAR: «Προβλήματα με τις γραμμές, προβλήματα με το ρεύμα. Να στείλουμε μια επιστολή και να ζητάμε να διευκρινιστεί ποιός έχει την ευθύνη. Η ΕΠΟ; Η εταιρεία του VAR; Ο ΟΤΕ;».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags