Facebook Pixel Sportdog.gr | "Δεν σηκώνει κεφάλι" η Τότεναμ - Νέα τριάρα και... ξεφτίλα από την Μπράιτον (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2019-10-05 17:09:00

"Δεν σηκώνει κεφάλι" η Τότεναμ - Νέα τριάρα και... ξεφτίλα από την Μπράιτον (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Δεν σηκώνει κεφάλι" η Τότεναμ - Νέα τριάρα και... ξεφτίλα από την Μπράιτον (ΒΙΝΤΕΟ)

Άλλη μία ήττα με τραγική εμφάνιση για την ομάδα του Ποτσετίνο. 

Premier League: Οι τραγικές εμφανίσεις της Τότεναμ συνεχίστηκαν και στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπράιτον, από την οποία και έχασε εύκολα με 3-0!

​​Λίγες ημέρες λοιπόν μετά το εντός έδρας 7-2 από την Μπάγερν Μονάχου για το Champions League, οι Λονδρέζοι απέδειξαν και πάλι ότι βρίσκονται σε κρίση, καθώς έχασαν με κάτω τα χέρια από μια αρκετά αδύναμη αντίπαλο.

Οι «γλάροι» προηγήθηκαν από τα… αποδυτήρια, εκμεταλλευόμενοι το λάθος του Ούγκο Γιορίς, που έχασε την μπάλα μέσα από τα χέριά του, μετά τη σέντρα του Γκροβ από τ’ αριστερά και ο Μοπάι από κοντά άνοιξε το σκορ. Στη συγκεκριμένη φάση ο Γιορίς υπέστη τραυματισμό-σοκ και τη θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε για τη συνέχεια του αγώνα ο Γκαζανίγκα!

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του Ποτσετίνο δεν κατάφεραν επί της ουσίας να αντιδράσουν. Ο Κόνολι σκόραρε στο 32’, παίρνοντας το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Γκαζανίγκα έπειτα από δική του προσπάθεια. Ο 19χρονος Ιρλανδός μάλιστα, με ένα πανέμορφο γκολ στο 66ο λεπτό έγραψε και το τελικό 3-0!

Μπράιτον (Γκρέιαμ Πότερ): Ράιαν, Γουέμπστερ, Μπερν, Ντανκ, Μοντόγια, Στέφενς (90' Μάρεϊ), Γκρεμπ, Μόι, Αλζεϊτ (88' Μπονγκ), Μοπάι, Κόνολι (80' Μπισουμά)

Τότεναμ (Μαουρίτσιο Ποτσετίνο): Γιορίς (8' Γκαζανίγκα), Βερτόνγκεν, Αλντερβάιρελντ, Ντέιβις, Σισοκό, Λαμέλα, Έρικσεν, Ντάιερ, Ντομπελέ (46' Γουίνκς), Σον (73' Λούκας Μόουρα), Κέιν

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags