Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιώργος Δώνης: "Έκρηξη" κατά της διαιτησίας μετά την ήττα από Ξάνθη
| 2019-10-05 20:29:00

"Βόμβες" Δώνη για τη διαιτησία: "Να απολογηθεί ο Σκουλάς - Ας αλλάξουν επάγγελμα"!

Sportdog Team
"Βόμβες" Δώνη για τη διαιτησία: "Να απολογηθεί ο Σκουλάς - Ας αλλάξουν επάγγελμα"!

Έξω φρενών ο τεχνικός του Παναθηναϊκού!

Παναθηναϊκός - Γιώργος Δώνης: Οι Πράσινοι ηττήθηκαν από την Ξάνθη με 1-0, ωστόσο διαμαρτύρονται για οφσάιντ στο γκολ των Ακριτών στις καθυστερήσεις, ενώ θεωρούν πως έπρεπε να έχει μετρήσει το γκολ που πέτυχε ο Ζαχίντ στο 29'.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς Γιώργος Δώνης στάθηκε στη διαιτησία, τονίζοντας ότι το διαμόρφωσε το αποτέλεσμα, ενώ υποστήριξε πως ο υπεύθυνος του VAR στην αναμέτρηση, Σκουλάς, πρέπει να απολογηθεί για τις αποφάσεις του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Είναι ένα πολύ αρνητικό αποτέλεσμα για εμάς, γιατί η προσπάθεια μας ήταν μεγάλη, αυτό που έχει σημασία για την κατάσταση μας ήταν το αποτέλεσμα και αυτό είναι αρνητικό. Δεν μπορούμε να ξαναβρούμε την ισορροπία μας και μπαίνουμε σε προβλήματα. Είμαι 1,5 χρόνο στον Παναθηναϊκό και δεν έχω μιλήσει για διαιτησία. Σήμερα θα μιλήσω για τη διαιτησία, γιατί διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Ο Σκουλάς που ήταν στο VAR πρέπει να απολογηθεί, γιατί δεν μέτρησε καθαρό γκολ μας και μέτρησε γκολ οφσάιντ της Ξάνθης. Σήμερα, με την απόδοση μας, το αποτέλεσμα το διαμόρφωσε η διαιτησία.

Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα δεν είχε επιθετικούς και δημιούργησε ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο, με τόσους επιθετικούς και δεν απειλήσατε. Πως συνέβη αυτό;

Υπάρχει μία υπερβολή στο ότι δεν έγινε φάση. Θεωρώ ότι στην πορεία του ματς, ο τραυματισμός του Χατζηθεοδωρίδη μας έκανε κακό. Αναγκαστήκαμε να βάλουμε δεύτερο επιθετικό, να βάλουμε τον Ζαχίντ στις άκρες, ενώ στο πρώτο μέρος είχαμε πιο ορθόδοξο σχήμα και λειτουργήσαμε καλύτερα. Θα μπορούσαν οι επιθετικοί μας και η ομάδα να είναι πιο ψύχραιμοι. Το πάθος για τη νίκη σε οδηγεί να κάνεις ενέργειες λίγο αγχωτικές και με συνέπεια να αντιμετωπίσουμε πρόβλημα στα μετόπισθεν. Το γκολ το έχουμε συζητήσει πολλές φορές. Δεν είναι εύκολο για έναν προπονητή να σας πει γιατί δεν μπορούν οι επιθετικοί να σκοράρουν. Ο καθένας έχει άλλη λειτουργία. Ο Κολοβός περνάει άσχημο διάστημα, ο Μακέντα προερχόταν από τραυματισμό, ο Περέα είναι ένα νέο παιδί που προσπαθεί με τη δύναμη και όχι με την τεχνική. Οι χαφ μας βρέθηκαν σε καλή μέρα, δεν μπορούμε να μετατοπίζουμε αλλού το πρόβλημα. Εκεί είναι η ποιότητα τω παικτών να κάνουν κάποιες φάσεις. Νομίζω ότι η μπάλα φτάνει εκεί που πρέπει.

Είναι μεγάλο πισωγύρισμα αυτή η ήττα;

Η εικόνα μας ήταν συνέχεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, η εικόνα μας ήταν πολύ καλή. Το αποτέλεσμα είναι πολύ αρνητικό και αποτελεί πισωγύρισμα.

Γιατί ο Παναθηναϊκός έχει μόλις μία νίκη σε σύνολο έξι παιχνιδιών; Τι φταίει για αυτό;

Είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων. Κάθε ματς είναι άλλη ιστορία. Σήμερα ήταν ευκαιρία να το ισορροπήσουμε. Σήμερα χάσαμε μία ευκαιρία. Μαθαίνουμε από το ρεπορτάζ ότι ο Μολό έμεινε εκτός αποστολής γιατί δεν προσπάθησε πολύ στις προπονήσεις και είχατε έναν διάλογο για αυτό.

Δεν έχει καμία σχέση αν ήταν καλός στις προπονήσεις. Ο Μολό υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, είχε απαράδεκτη συμπεριφορά και σε οποιαδήποτε ομάδα, θα έμενε εκτός αποστολής. Η συμπεριφορά του δεν θα ήταν αποδεκτή ακόμα και στο ερασιτεχνικό επίπεδο. Ο καθένας πρέπει να κοιτάξει τη νοοτροπία του. Υπέπεσε σε σοβαρά παραπτώματα και επειδή ανάρτησε κάτι για πραγματικούς άντρες και πραγματικά μάτια, οι πραγματικοί άντρες κρατάνε τις υποσχέσεις τους.

Κρατάτε τουλάχιστον την καλή εμφάνιση;

Δεν έχει σημασία αν ήμασταν καλοί ή μέτριοι. Σήμερα το αποτέλεσμα το διαμόρφωσε η διαιτησία. Όσοι ήταν στο VAR πρέπει να απολογηθούν και να δοθούν εξηγήσεις. Όσοι δεν μπορούν να αλλάξουν επάγγελμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags