05/10/19 - 22:44

Τρελάθηκε ο Παουλίνιο με τον αγωνιστικό χώρο – Ατάκα με νόημα μετά το ΑΕΛ-ΑΕΚ

Εκεί απέδωσε ο Πορτογάλος το ότι δεν νίκησε η Ένωση.

Sportdog Team
Τρελάθηκε ο Παουλίνιο με τον αγωνιστικό χώρο – Ατάκα με νόημα μετά το ΑΕΛ-ΑΕΚ
567views 0shares
TAGS

ΑΕΚ: Στον κακό αγωνιστικό χώρο στάθηκε ο Παουλίνιο μετά τη λευκή ισοπαλία στη Λάρισα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το παιχνίδι: «Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Είδαμε και τον αγωνιστικό χώρο που κατά τη διάρκεια του αγώνα γινόταν ολοένα και χειρότερος. Είμαστε στεναχωρημένοι, θέλαμε να κερδίσουμε, πρέπει να συνεχίσουμε».

Για το αν ο αγωνιστικός χώρος είναι η κύρια αιτία της ισοπαλίας: «Σίγουρα. Επαιξε μεγάλο ρόλο. Είμαστε ομάδα με ποιότητα, δεν μπορούσαμε να παίξουμε, ο μοναδικός τρόπος για να σκοράρουμε ήταν από τον αέρα. Είναι λυπηρό, κρίμα να παίζουμε σε τέτοια γήπεδα και να επιτρέπεται να γίνονται αγώνες σε αυτά».

Για το αν ήταν ο χειρότερος αγωνιστικός χώρος που έπαιξε στην καριέρα του: «Πρώτη φορά, έχω παίξει σε γήπεδα που γίνονταν χάλια στο παιχνίδι μέσα, αλλά τέτοια κατάσταση από το ξεκίνημα του αγώνα ποτέ».

Για τους χαμένους βαθμούς: «Υπάρχει δρόμος ακόμα. Είναι νωρίς. Εμείς πάντα θέλουμε να κερδίζουμε και στο τέλος θα δώσουμε την απάντησή μας».

Για το αν χαλάει η ψυχολογία της ομάδας με τις δύο σερί ισοπαλίες: «Πιστεύω πως δεν μας επηρεάζει τίποτα. Είμαστε δυνατοί πνευματικά. Θα δώσουμε όλες τις απαντήσεις μας μέσα στο γήπεδο».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ