Facebook Pixel Αμρ Ουάρντα - ΑΕΚ: Νέο σόου Ουάρντα, έπαιζε μόνος του την ΑΕΚ - Απίστευτο αυτό που έκανε στη λήξη! (ΦΩΤΟ)
| 2019-10-05 22:27:00

Νέο σόου Ουάρντα, έπαιζε μόνος του την ΑΕΚ - Απίστευτο αυτό που έκανε στη λήξη! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Νέο σόου Ουάρντα, έπαιζε μόνος του την ΑΕΚ - Απίστευτο αυτό που έκανε στη λήξη! (ΦΩΤΟ)

Έχει βρει τα... κουμπιά του ο Κούγιας.

Αμρ Ουάρντα - ΑΕΚ: Μπορεί ΑΕΛ και ΑΕΚ να «κόλλησαν» για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στο 0-0, ωστόσο το παιχνίδι είχε... τρομερή ένταση από το πρώτο λεπτό, ενώ κάθε ομάδα στο τελευταίο εικοσάλεπτο είχε από μία τουλάχιστον μεγάλη φάση που άξιζε το γκολ.

Από τους κορυφαίους πάντως του γηπέδου, για δεύτερο συνεχόμενο ματς μετά το τεράστιο «διπλό» της Λάρισας στον Άρη, ήταν ο Αμρ Ουάρντα ο οποίος φαίνεται πως σιγά-σιγά βρίσκει τα πατήματά του στον... Κάμπο. Ο Αιγύπτιος έχει αρχίσει να προσαρμόζεται στη νέα του ομάδα και από παιχνίδι σε παιχνίδι ανεβάζει την απόδοσή του.

Κόντρα στην ΑΕΚ ταλαιπώρησε πάρα πολύ τους αντίπαλους αμυντικούς και ειδικά τον Μιχάλη Μπακάκη ο οποίος σε δύο φάσεις δεν τον... προλάβαινε να του κάνει φάουλ, ενώ στο φινάλε δεν μπόρεσε να σκοράρει σε τετ α τετ που δημιούργησε ο ίδιος, ενώ ήταν μέσα και στη φάση όπου η ΑΕΛ ζητάει πέναλτι για μαρκάρισμα του Βράνιες πάνω στον Ουάρντα, πριν σκοράρει προ κενής εστίας.

Ο Ουάρντα προφανώς και είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες του πρωταθλήματος, ωστόσο για να αποδώσει ανάλογα των δυνατοτήτων του, θα πρέπει να... συγκρατήσει τον εαυτό του και να περιορίσει τις τρέλες και μέχρι στιγμής φαίνεται πως τόσο ο κόουτς Μιχάλης Γρηγορίου όσο και ο Αλέξης Κούγιας τα έχουν καταφέρει. Ο ταλαντούχος άσος περνάει καλά στη νέα του ομάδα και αυτό φαίνεται τόσο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού όσο και από τις αντιδράσεις του εντός και εκτός γηπέδου.



Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την προηγούμενη εβδομάδα ήταν οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του μετά το γκολ που σημείωσε και τώρα κόντρα στην ΑΕΚ η... έκρηξή του μετά το τέλος του αγώνα, παρά το 0-0. Ο Αιγύπτιος μάζεψε όλους τους παίκτες και πήγε προς την εξέδρα, όπου έδωσε το σύνθημα για να κάνουν «όλε – όλε», ενώ αμέσως μετά έβγαλε και φωτογραφίες και selfies με όσους τον πλησίασαν.

Ο Ουάρντα μπορεί να μην κόλλησε στον ΠΑΟΚ λόγω του προβληματικού του χαρακτήρα, όμως έχει τρομερό ταλέντο, νιώθει και είναι σταρ και εάν ο Κούγιας... πάει με τα νερά του, τότε θα δούμε ξανά μεγάλα πράγματα από αυτόν!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χαμός" ξαφνικά στον ΠΑΟΚ - Έξαλλος ο Ακπόμ, τα... έσπασε στα αποδυτήρια - Δεν έχει γραφτεί!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags