Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη-"φωτιά" από πασίγνωστο Έλληνα ποδοσφαιριστή: "Στα 16 κοντά στη Γιούβε, τώρα στην ΕΠΣΜ"!
| 2019-10-06 12:23:00

Αποκάλυψη-"φωτιά" από πασίγνωστο Έλληνα ποδοσφαιριστή: "Στα 16 κοντά στη Γιούβε, τώρα στην ΕΠΣΜ"!

Sportdog Team
Αποκάλυψη-"φωτιά" από πασίγνωστο Έλληνα ποδοσφαιριστή: "Στα 16 κοντά στη Γιούβε, τώρα στην ΕΠΣΜ"!

Διαβάστε για ποιον πρόκειται.

Πέτρος Κανακούδης - Ηρακλής: Για την περίεργη τροπή που πήρε η καριέρα του κι όχι μόνο μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Ο 35χρονος μπακ αποκάλυψε πως στα 16 του έφτασε κοντά στην Γιουβέντους, αλλά η συνέχεια τον βρήκε από τους… Λύκους, μέχρι την Φινλανδία και πλέον με τον Ηρακλή στο ερασιτεχνικό.

Αναλυτικά, ο Πέτρος Κανακούδης μίλησε στον Δημήτρη Τσακίρη για:

-την απόφαση να παίξει με τον Ηρακλή στο ερασιτεχνικό: «Έχω επιλέξει να ακολουθήσω τον Ηρακλή στο τελευταίο ποδοσφαιρικό επίπεδο, όπως επίσης ο Περόνε και ο Τάι. Το δέσιμό μου με την ομάδα είναι έντονο. Οι Ηρακλειδείς λατρεύουν παθολογικά την ομάδα τους και μέσα από την παρουσία μου γνώρισα αρκετό κόσμο, που με την συμπεριφορά τους μου έδειξαν πως με σέβονται, με εκτιμούν και με αγαπούν. Πέρσι είχα έναν σοβαρό τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα και δεν μπόρεσα να αποφύγω το χειρουργείο».


-τις συγκυρίες στην εξέλιξη της καριέρας του: «Είχα κάνει το κλικ στον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Στα 16 υπήρχε ένα ενδεχόμενο συνεργασίας με την Γιουβέντους, αλλά δεν πήγα γιατί έφυγε ο Μπάγεβιτς και κατέληξα να παίζω στην Γ’ Εθνική με τους Λύκους. Έτσι είναι οι συγκυρίες στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή. Πήγα στην Βέροια, έκανα μια πολύ καλή χρονιά, μου πρότεινε ο ΠΑΟΚ ανανέωση αλλά αρνήθηκα και πήγα στον Αστέρα. Ήταν μια πολύ οργανωμένη ομάδα και έπαιξα για δέκα χρόνια στην Α’ Εθνική. Πήγα μέχρι το MLS, στην Φιλαδέλφεια, μου πρότειναν να υπογράψω αλλά να περιμένω την επόμενη μεταγραφική περίοδο για να είμαι στην δεκάδα των ξένων και δεν ήθελα να μείνω ανενεργός. Έτσι στη συνέχεια πήγα στη Φινλανδία και την Ίντερ Τούρκου».

-την πορεία του ΠΑΟΚ και την αναμέτρηση με τον Αστέρα: «Γίνεται εξαιρετική δουλειά στον ΠΑΟΚ, έχουν ένα πολύ δυνατό ρόστερ και θεωρώ πως μαζί με τον Ολυμπιακό θα είναι οι διεκδικητές του τίτλου φέτος. Έχει κάποιες αδυναμίες στην άμυνα και αν τις διορθώσει μπορεί να εκμεταλλευτεί την ποιότητά του για να κερδίζει. Ο Αστέρας έχει δύο ανθρώπους που έχουν αναγεννήσει με το ποδόσφαιρο όλο τον νομό. Μπάκος και Καϋμενάκης έχουν ρίξει πολλά χρήματα, θα έπρεπε να τους έχουν φτιάξει άγαλμα στην Τρίπολη δίπλα στον Κολοκοτρώνη. Δυστυχώς η στήριξη του κόσμου δεν είναι πολύ μεγάλη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags