Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατακάρα Μαρτίνς: "Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά..." - Αποθέωσε Αβραάμ και "Τόρο"!
| 2019-10-06 21:45:00

Ατακάρα Μαρτίνς: "Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά..." - Αποθέωσε Αβραάμ και "Τόρο"!

Sportdog Team
Ατακάρα Μαρτίνς: "Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά..." - Αποθέωσε Αβραάμ και "Τόρο"!

Πού στάθηκε ο Πορτογάλος μετά τη νίκη επί του Άρη.

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Στο γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν την ποιότητα να παίρνουν νίκες ακόμα κι όταν δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση στάθηκε ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το 2-1 επί του Άρη.

Παράλληλα, ο προπονητής του Ολυμπιακού έκανε ειδική μνεία στους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Βασίλη Τοροσίδη, τονίζοντας ότι βοηθούν την ομάδα όποτε τους ζητηθεί, παρά το γεγονός ότι δεν αγωνίζονται συχνά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

«Αυτή η ομάδα έχει αποδείξει ότι αξίζει πολλά. Αν και δεν είμαστε σε μια καλή στιγμή για την ομάδα, μπορέσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Η ομάδα συνεχίζει να παλεύει και να δουλεύει. Σήμερα, σε ένα δύσκολο γήπεδο & σε μια δύσκολη ατμόσφαιρα, κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα, δείξαμε ότι μπορούμε να παίρνουμε δύσκολα αποτελέσματα, βασιζόμενοι στους παίκτες μας. Δεν υπάρχει καμία κούραση. Πρόκειται για μια όχι καλή στιγμή και όχι για κούραση. Ο Αβραάμ είναι πάντα εδώ για την ομάδα. Δεν έχει παίξει ουσιαστικά από το ματς με την Πλζεν όμως είναι πάντα εδώ. Και ο Τοροσίδης, είναι πάντα σταθερός και έτοιμος για να βοηθήσει»


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags