Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Παίρνει το πρώτο "κεφάλι" ο Δώνης, "καθαρίζει" μεγάλη μεταγραφή
| 2019-10-07 10:52:00

Τέρμα τα αστεία στον ΠΑΟ - Παίρνει το πρώτο "κεφάλι" ο Δώνης - "Καθαρίζει" μεγάλη μεταγραφή

του Νίκου Στεργίου
Τέρμα τα αστεία στον ΠΑΟ - Παίρνει το πρώτο "κεφάλι" ο Δώνης - "Καθαρίζει" μεγάλη μεταγραφή

Φούντωσαν οι φήμες για διαζύγιο. Απίστευτη εξέλιξη με top όνομα.

Δεν το έχει τελικά με τους Γάλλους ο Παναθηναϊκός. Με την εξαίρεση του Τζιμπρίλ Σισέ, όποιος έχει φορέσει στον 21ο αιώνα τα πράσινα, μνημονεύεται μεν, αλλά όχι για... καλό. Τον Αλέν Ραγκουέλ τον θυμάστε; Ο πρώτος ήταν, καλοκαίρι του '03, που εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό, ερχόμενος από δύο εξαιρετικές σεζόν στον Πανιώνιο. Ούτε λεπτό δεν αγωνίστηκε με το "τριφύλλι", δόθηκε μάλιστα δανεικός στο πρώτο κιόλας εξάμηνο!

Καλοκαίρι του '10, ήρθαν μαζεμένοι τρεις Γάλλοι! Απαρατήρητος πέρασε ο Νταμιέν Πλεσίς, στην... ιστορία για τα παραστρατήματα και τα θρυλικά περιστατικά που δημιούργησε και προκάλεσε εκτός γηπέδων έμεινε ο Σίντνεϊ Γκοβού, ενώ σαφώς μεγαλύτερη ήταν η προσφορά του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος όμως έβγαλε το λάδι στους ανθρώπους του "τριφυλλιού" (όπως και ο Γκοβού) όταν κλήθηκε να λύσει, κοινή συναινέσει, το συμβόλαιό του.

Ο επόμενος Γάλλος; Καλοκαίρι του '17, μετά Βαϊων και κλάδων έρχεται στον Παναθηναϊκό ο Αντονί Μουνιέ. Περισσότερο τον βλέπουν τα... φυσικοθεραπεύτηρια και τα ιατρεία του συλλόγου παρά το γήπεδο και παρότι ο ίδιος γνωρίζει από πέρυσι στο μέσο της σεζόν πως δεν υπολογίζεται, δεν συναινεί στη λύση του συμβολαίου του και έτσι, απολαμβάνει τη ζωή στην Αθήνα, όντας ο πλέον ακριβοπληρωμένος του ρόστερ των "πρασίνων", όντας όμως παράλληλα εκτός ομάδας!

Το περασμένο καλοκαίρι ήρθε ακόμη ένας... χιλιοτραγουδισμένος (στο παρελθόν) Γάλλος εξτρέμ, ο Γιοάν Μολό. Σίριαλ έγινε η απόκτησή του, πανηγυρίστηκε ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε το θέμα του για να αποσπάσει τελικά την υπογραφή του ο Νίκος Νταμπίζας, του προσφέρθηκε διετές συμβόλαιο και σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν -παρότι ο "Ντάμπι" διαρρηγνύει τα ιμμάτιά του πως δεν υπάρχει νιόφερτος στον Παναθηναϊκό που να εισπράττει περισσότερα από 200.000 ευρώ ετησίως- ήταν η πλέον ακριβή προσθήκη των "πρασίνων" στην περασμένη μεταγραφική περίοδο.

Και όμως, σήμερα που μιλάμε ο Μολό μοιάζει να έχει την... αύρα των συμπατριωτών του. Το επεισόδιο με τον Δώνη και το... στεγνό, δημόσιο "καθάρισμα" που του επιφύλασσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αμέσως μετά το ματς με την Ξάνθη, έχουν μετατρέψει -ήδη- τη συνύπαρξη των δύο πλευρών σε... αφόρητη. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση του 30χρονου εξτρέμ στις συγκεκριμένες δηλώσεις του Δώνη, γνωρίζοντας μάλιστα και αυτήν που προκάλεσε το επεισόδιο και την οποία αποκαλύψαμε με χθεσινό μας ρεπορτάζ.

Το σημαντικότερο όμως είναι πως στον Παναθηναϊκό, ήδη, σκέφτονται το ενδεχόμενο της διακοπής της συνεργασίας με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό. Ακούγεται βέβαια... κάπως ακόμη και η αναφορά της συγκεκριμένης σκέψης, όταν δεν κατάφεραν το περασμένο καλοκαίρι να αποδεσμεύσουν ούτε έναν από τους έξι "κομμένους" του περασμένου Μαΐου, οι οποίοι συνεχίζουν να βρίσκονται κανονικά στον σύλλογο, επιβαρύνοντας με ένα ποσό που συνολικά (και μεικτά) προσεγγίζει το 1,5 εκατ. ευρώ.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2021, ο ίδιος προ ημερών δήλωνε πως δεν ενδιαφέρεται για τα χρήματα, αλλά σε καμία περίπτωση, ειδικά με το κλίμα που πλέον έχει διαμορφωθεί γι' αυτόν στο Κορωπί, δεν θα κάνει το παραμικρό για να διευκολύνει την κατάσταση, ακόμη και αν αυτή η σκέψη που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα αγωνιστικά διοικητικά κλιμάκια του Παναθηναϊκού και θέλει να επιδιώκεται η λύση του συμβολαίου του, επιβεβαιωθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίθανη είδηση για Χατζηγιοβάνη - Σε αυτή την ομάδα συνεχίζει την καριέρα του - Θα μείνεις

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags