Facebook Pixel Τρομερή ανάρτηση από Γιώργο Σαββίδη για Ιβάν και «Κόκκινο Ποτάμι» (ΦΩΤΟ)
| 2019-10-07 13:05:00

Τρομερή ανάρτηση από Γιώργο Σαββίδη για Ιβάν και «Κόκκινο Ποτάμι» (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τρομερή ανάρτηση από Γιώργο Σαββίδη για Ιβάν και «Κόκκινο Ποτάμι» (ΦΩΤΟ)

Δείτε τι ανέβασε στο instagram.

Ποστάρισμα για τη νέα σπουδαία σειρά εποχής του Open TV, "Το Κόκκινο Ποτάμι", του Μανούσου Μανουσάκη, που πρόκειται για μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης με φόντο τη σκληρή εποχή που χάραξε τη μνήμη και τη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων του Πόντου, έκανε ο Γιώργος Σαββίδης αποθεώνοντας τον Ιβάν Σαββίδη για αυτό το εγχείρημα.

«Πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάστηκαν για αυτή την εξαιρετική σειρά το Κόκκινο Ποτάμι. 171 βασικοί ηθοποιοί, 1140 κομπάρσοι, 629 ιστορικές ενδυμασίες και τέλος καθηγητές της τουρκικής, της ρωσικής, της αρμενικής, της ποντιακής και της γαλλικής γλώσσας, έκαναν το όνειρο του πατέρα μου πραγματικότητα!

Ένα ταξίδι στον χρόνο να μας υπενθυμίσει πως οι Πόντιοι πάλεψαν με την ζωή τους για την ζωή τους. Πόντιος σημαίνει υπερηφάνεια, τιμή και ακεραιότητα, αρχές ιδανικές και απαραίτητες για να μακροημερεύσεις. Ήταν μια επιθυμία και υπόσχεση του πατέρα μου το όλο εγχείρημα. Αφιερωμένο στους Πόντιους και γενικότερα στην προσφυγιά που κάθε ελληνικό σπίτι έχει μια ιστορία να πει», έγραψε ο Γιώργος Σαββίδης.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags