Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Δηλώσεις του μάνατζερ του Ζίβκοβιτς
| 2019-10-07 21:32:00

Πως είναι η σχέση του Ζίβκοβιτς με Πασχαλάκη – Απαντήσεις από τον μάνατζερ του Σέρβου

Sportdog Team
Πως είναι η σχέση του Ζίβκοβιτς με Πασχαλάκη – Απαντήσεις από τον μάνατζερ του Σέρβου

Ένιωθε πίεση λόγω του Έλληνα τερματοφύλακα.

ΠΑΟΚ: Δηλώσεις για τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς έκανε ο μάνατζερ του. Ο εκπρόσωπος του πορτιέρο του Δικεφάλου υποστήριξε ότι ο Σέρβος είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για την ευκαιρία που του δόθηκε ενώ ξεκαθάρισε ότι η πίεση ήταν μεγάλη για εκείνον λόγω της παρουσίας του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Επιπλέον, τόνισε ότι ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος αλλά όσο παίρνει παιχνίδια στα πόδια του θα γίνεται ακόμη καλύτερος και θα αποκτήσει και χημεία με την αμυντική γραμμή.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis:

Για τον Ζίβκοβιτς: «Ασφαλώς και είμαι ευχαριστημένος αλλά είναι ακόμη η αρχή. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη. Μακάρι να πάνε όλα καλά και για τον ΠΑΟΚ και για τον ίδιο. Έχω μιλήσει μαζί του. Είχε πολύ καλή αγωνιστική παρουσία και είναι ικανοποιημένος και ο ίδιος».

Εάν ένιωσε πίεση λόγω του Πασχαλάκη: «Ένιωθε πίεση. Μίλησαν πολλοί άνθρωποι του ΠΑΟΚ μαζί του και αυτό τον βοήθησε να αποκτήσει ψυχολογία. Δεν είναι ακόμη στο 100%, χρειάζονται ακόμη κάποια παιχνίδια για να βρεθεί η χημεία».

Το γεύμα τερματοφυλάκων: «Έχουν πολύ καλή σχέση με τον Πασχαλάκη, όπως και με τους υπόλοιπους. Κάτι που βοηθά τον ΠΑΟΚ και είναι προς όφελος της ομάδας».

Την καλύτερη ενέργεια του Ζίβκοβιτς: «Μου άρεσε περισσότερο η μπαλιά που έκανε στο Γιαννούλη».

Το στόχο του Ζίβκοβιτς: «Θέλει να πάει καλά η ομάδα. Όταν πηγαίνει καλά η ομάδα, τότε είναι καλά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags