Facebook Pixel Λαμία - Παναιτωλικός: "Κόλλησαν" στο 0-0 - Πρώτος βαθμός για τους φιλοξενούμενους
| 2019-10-07 22:00:00

"Χ"αλάστηκε η Λαμία - Επιτέλους βαθμός για Παναιτωλικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
"Χ"αλάστηκε η Λαμία - Επιτέλους βαθμός για Παναιτωλικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έμειναν στο 0-0 οι δύο ομάδες.

Λαμία - Παναιτωλικός: Στο 0-0 "κόλλησαν" οι δύο ομάδες, σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και αδικούνται από το τελικό αποτέλεσμα. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι, που πήραν τον πρώτο βαθμό τους στο πρωτάθλημα, έφτασαν κοντά στο να "κλέψουν" τη νίκη με δύο κλασικές ευκαιρίες.

Η Λαμία έφτασε κοντά στο γκολ πριν τη συμπλήρωσε ενός λεπτού, όμως ο Γιαννακόπουλος απέκρουσε εντυωπσιακά την προσπάθεια του Τιρόνε, ενώ ο γκολκίπερ των γηπεδούχων, Βελλίδης, τον... μιμήθηκε στο 10' με μεγάλη απόκρουση σε κοντινή κεφαλιά του Λουσέρο.

Η Λαμία πίεσε περισσότερο για το γκολ και απείλησε με Ρόμανιτς (28') και Καραμάνο (58'), ενώ στο 62' είχε δοκάρι σε σουτ του Βάντερσον, αφού πρώτα η μπάλα κόντραρε και άλλαξε πορεία.

Στο 72' οι Λαμιώτες απώλεσαν τεράστια διπλή ευκαιρία, με τον Γιαννακόπουλου να επεμβαίνει σε κεφαλιά του Ρόμανιτς και τον Τουράμ να αστοχεί από τη μικρή περιοχή στην επαναφορά.

Ο Παναιτωλικός παραλίγο να σοκάρει τους γηπεδούχους στο 88', όμως το συρτό σουτ του Αριγίμπι έφυγε ελάχιστα άουτ έπειτα από υπέροχη ατομική ενέργεια.

Οι συνθέσεις:

Λαμία: Βελλίδης, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Τιρόνε (50’ Τουράμ), Καραμάνος, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς, Δημούτσος, Σκόνδρας (83’ Σάλιακας), Βύντρα (65’ Βασιλόγιαννης), Βάντερσον

Στον πάγκο έμειναν οι: Κάτσικας, Τζανετόπουλος, Μπάχανακ, Μπουλούλης

Παναιτωλικός: Γιαννακόπουλος, Μοράρ, Σανιά, Ντάλσιο, Ντίας (77’ Ντουάρτε), Λουσέρο, Μπάλμπι, Ρομάν (61’ Αριγίμπι), Σιέστεντ, Ταχάρ, Μαρσιάλ (73’ Μιμίτο)

Στον πάγκο έμειναν οι: Θεοδωρόπουλος, Τσιγγάρας, Πάρρας, Μπαΐροβιτς

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags