Facebook Pixel ΑΕΚ - Νίκος Κωστένογλου: Παίζει το "κεφάλι" του - Κρίνει πολλά το ντέρμπι με Ολυμπιακό
| 2019-10-07 23:01:00

Αντίστροφη μέτρηση - Τότε τον "τελειώνει" ο Τίγρης - Γιατί παίζει το "κεφάλι" του - "Μπαμ" Ίβιτς!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αντίστροφη μέτρηση - Τότε τον "τελειώνει" ο Τίγρης - Γιατί παίζει το "κεφάλι" του - "Μπαμ" Ίβιτς!

Κρίσιμες ώρες στην ΑΕΚ. Ποιος "τρέμει" και τι ψήνεται;

ΑΕΚ - Νίκος Κωστένογλου: Ακόμη και όταν η απόφαση για μονιμοποίηση του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο της ΑΕΚ ήταν νωπή και φάνταζε απολύτως δικαιολογημένη βάσει των όσων είχε προσφέρει σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, μετά τη φυγή Καρντόσο, στην ομάδα ο Ελληνας τεχνικός, αλλά και της αποδοχής που απολάμβανε στα αποδυτήρια, στον sportdog τονίζαμε και επιμέναμε πως ο Ίλια Ιβιτς την αναζήτηση του για προπονητή δεν την σταματάει, θέλοντας να είναι έτοιμος ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Για την ακρίβεια περισσότερο έτοιμος απ’ όταν ήταν όταν κλήθηκε ν’ αναλάβει ρόλο τεχνικού διευθυντή στην Ένωση. Και εκ των πραγμάτων δηλαδή τότε δεν θα μπορούσε να είναι έτοιμος για  μια τέτοια επιλογή, οπότε από την στιγμή που ο «Κωστέ» αποδείχτηκε… λίρα εκατό, λογικό ήταν και ο ίδιος, αλλά και όλοι στην ΑΕΚ να συνυπογράψουν τη μονιμοποίηση του στον πάγκο.

Ωστόσο τελευταία φαίνεται πως,  έστω και σιγά σιγά, επανέρχονται διάφορες φωνές που θέλουν τον Κωστένογλου υπό κρίση. Για την ακρίβεια, όχι υπό κρίση, ούτε υπό αμφισβήτηση, αλλά τους ανθρώπους της ΑΕΚ, τους υπευθύνους του ποδοσφαιρικού τμήματος ν’  αναγνωρίζουν πως σε βάθος χρόνου χρειάζεται  κάτι πιο σταθερό στον πάγκο, από έναν προπονητή ο οποίος επιστρέφει σε αυτόν μόνο και μόνο όταν τον χρειάζεται η ομάδα που υπηρετεί, χωρίς να έχει συνεχή τριβή με το αντικείμενο.

Κανείς δεν απαξιώνει τον Κωστένογλου, κανείς δεν παραναγνωρίζει πως ανέλαβε μια ομάδα διαλυμένη και τη συμμάζεψε, ωστόσο οι επιλογές και οι αποφάσεις του στα δύο τελευταία παιχνίδια (παρότι για αυτό στη Λάρισα δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να γίνει ρεαλιστική, ποδοσφαιρική κουβέντα λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου) έχουν  προβληματίσει.

Και δεν είναι μυστικό πως με την ΑΕΚ να έχει μείνει ήδη στο -5 από την κορυφή, πολλά αναφορικά με το αν η Ένωση θα συνεχίσει (και όπου βγει) με τον Κωστένογλου στον πάγκο ή θα βγει ξανά στην αγορά, πιο έτοιμη και πιο προετοιμασμένη, θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το τελευταίο σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Εκεί θα κριθούν τα πάντα αναφορικά με τη συνέχεια ή όχι του Έλληνα τεχνικού…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μεγάλη επιστροφή Έλληνα άσου στη Σούπερ Λιγκ; - Θα είναι... τεράστιο το μπαμ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags