Facebook Pixel Μάρκους Μπεργκ: Στο στόχαστρο των οπαδών της Κράσνονταρ - "Επίθεση" από τον Ιμπραΐμοβιτς!
| 2019-10-08 20:03:00

Απίστευτη είδηση για Μπεργκ - Άγρια "επίθεση" από οπαδούς - Αποκάλυψη... ΣΟΚ - Τελειώνει;

Sportdog Team
Απίστευτη είδηση για Μπεργκ - Άγρια "επίθεση" από οπαδούς - Αποκάλυψη... ΣΟΚ - Τελειώνει;

Δύσκολες ώρες περνάει ο Σουηδός. Ποιος τον "ξεμπρόστιασε".

Του πήρε χρόνο του Μάρκους Μπεργκ να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. «Γείωσε» την (εξαιρετική) πρόταση του Ολυμπιακού, διατρανώνοντας την… παναθηναϊκοφροσύνη του και έτσι, όταν καταμεσής του καλοκαιριού προέκυψε μια άλλη με πράσινα, η Κράσνονταρ, που του πρόσφερε ακριβώς αυτό που ζητούσε (μονοετές συμβόλαιο, με option για έναν ακόμη χρόνο και περίπου 2 εκατ. ευρώ ετησίως σε απολαβές), δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά.

Τα πράγματα όμως δεν έχουν ξεκινήσει ιδανικά για τον Σουηδό στη Ρωσία. Σε 14 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, όλα και όλα τρία ολόκληρα 90λεπτα έχει ολοκληρώσει, αγωνιζόμενος βασικός στα οκτώ. Το χειρότερο; Πως έχει σκοράρει μόλις σε δύο ματς, συνολικά τρία γκολ: στην εκτός έδρας ήττα της Κράσνονταρ από την ΤΣΣΚΑ πέτυχε τα δύο του πρώτα και το τρίτο, την περασμένη Κυριακή ανοίγοντας τον δρόμο για την εντός έδρας επικράτηση της ομάδας του επί της Σπαρτάκ.

Μοιραία έχει βρεθεί στο στόχαστρο τόσο των οπαδών της ρωσικής ομάδας όσο και των εγχώριων media, ωστόσο στην κριτική που δέχεται, προστέθηκε και αυτή από τον χειρότερο δυνατό «πολέμιο»: τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς! Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη σουηδική Expressen, ο κορυφαίος Σουηδός  ποδοσφαιριστής όλων των εποχών ήταν… λάβρος κατά του πρώην στράικερ του Παναθηναϊκού, ονοματίζοντας τον και φέρνοντας τον ως παράδειγμα για να κατακρίνει την «κλίκα» που κατά την γνώμη του έχει δημιουργηθεί στην εθνική Σουηδίας (από την οποία εδώ και χρόνια ο 38χρονος επιθετικός έχει αποσυρθεί), η οποία και εξασφαλίζει μόνιμες κλήσεις συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, ανεξαρτήτως επιδόσεων, κλείνοντας παράλληλα την πόρτα σε άλλους με καλύτερη φόρμα.

«Με όλο τον σεβασμό. Μάρκους  Μπεργκ; Πόσα παιχνίδια πάνε τώρα που δεν έχει σκοράρει; 20; Και παίζει ακόμη, καλείται ακόμη. Αν ήμουν εγώ… Σε μένα, δύο ματς αν δεν πετύχαινα γκολ, όλοι έλεγαν “δεν είναι καλά, δεν σκοράρει”. Αυτό εννοώ. Αυτός είναι ο Μπεργκ και αυτός είμαι εγώ. Τώρα, μπορεί ν’ αρχίσετε να λέτε, αλλά ήδη έχουν περάσει 20 παιχνίδια», το χαρακτηριστικό σχόλιο του «Ίμπρα», προφανώς… ευθείας βολής προς τον 33χρονο συμπατριώτη του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Φοβερό νέο για Μαρινάκη - Πήρε αυτό που ήθελε - Τώρα θα τα σαρώσει όλα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags