Facebook Pixel Sportdog.gr | Δύσκολες ώρες για Σίλβα, υπ'ατμόν στην Έβερτον ο Πορτογάλος – Αυτός υποψήφιος αντικαταστάτης
| 2019-10-08 21:00:00

Δύσκολες ώρες για Σίλβα, υπ'ατμόν στην Έβερτον ο Πορτογάλος – Αυτός υποψήφιος αντικαταστάτης

Sportdog Team
Δύσκολες ώρες για Σίλβα, υπ'ατμόν στην Έβερτον ο Πορτογάλος – Αυτός υποψήφιος αντικαταστάτης

Ο Πορτογάλος είναι με το ένα πόδι εκτός ομάδας.

Μάρκο Σίλβα: Η τέταρτη διαδοχική ήττα της Έβερτον στην Πρέμιερ Λιγκ έχει φέρει σύννεφα γύρω από τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού.

Μετά το 0-1 από την Μπέρνλι ο Μάρκο Σίλβα είναι υπ'ατμόν και σύμφωνα με δημοσίευμα της "Daily Mail" είναι το Νο 1 φαβορί για να είναι ο επόμενος προπονητής της Premier League που θα απολυθεί, αφήνοντας πίσω σε αυτή την άχαρη κούρσα τους Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, την ώρα που κάνουν χορό τα ονόματα υποψηφίων διαδόχων του.

Επικρατέστερος αντικαταστάτης είναι ο Ντέιβιντ Μόγιες, ενώ στη λίστα των εν δυνάμει αντικαταστατών του Σίλβα είναι και οι Κρις Γουάιλντερ, Μικέλ Αρτέτα, Ράφα Μπενίτεθ, Ζοζέ Μουρίνιο και Έντι Χάουι.

Σημειώνεται πως ο Μόγιες είχε κάτσει στον πάγκο της Έβερτον για 11 χρόνια, πριν πάει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2013 για να διαδεχτεί τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ενώ η τελευταία ομάδα την οποία υπηρέτησε ήταν η Γουέστ Χαμ από την οποία αποχώρησε το 2018.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags