Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αναπάντεχες εξελίξεις - "Τρέμει" ο Δώνης - Φήμες για Νταμπίζα!
| 2019-10-09 10:51:00

Αναπάντεχες εξελίξεις στον ΠΑΟ - "Τρέμει" ο Δώνης - Θα πάρουν τη "σκούπα" - Φήμες για Νταμπίζα!

του Νίκου Στεργίου
Αναπάντεχες εξελίξεις στον ΠΑΟ - "Τρέμει" ο Δώνης - Θα πάρουν τη "σκούπα" - Φήμες για Νταμπίζα!

Γι' αυτό "πλακώνονται". Τεράστιο πισωγύρισμα. Έρχεται... τσουνάμι.

Δεν θέλει θεογνωσία. Μια ματιά στον βαθμολογικό πίνακα, αρκεί. Ο Παναθηναϊκός με μια νίκη σε έξι αγωνιστικές διανύει το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας του.

Καλά συνεπώς τα πράγματα δεν μπορεί να είναι. Και τα διάφορα επεισόδια, σε αποδυτήρια, σε συνεντεύξεις Τύπου, σε προπονήσεις, δεν κάνουν τίποτα διαφορετικό από το να αναδεικνύουν έναν εκνευρισμό και μια πίεση προς την ομάδα και όλους τους εμπλεκόμενους σε αυτήν. 

Εξυπακούεται πως ο Γιώργος Δώνης δεν θα μπορούσε να είναι εκτός κάδρου. Προπονητής είναι άλλωστε, φέρει εξ ορισμού ευθύνη για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του, τόσο στο γήπεδο όσο και σε οτιδήποτε που την αφορά (ακόμη και εκτός αγώνων).

Και εννοείται πως ύστερα από την πρώτη κρίση, μετά την "τεσσάρα" από τον Άρη, η διοικητική εμπιστοσύνη στο "τρένο" ήταν σαφής και ξεκάθαρη, είχε όμως... αστερίσκους.

Ο πρώτος ήταν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Εκεί, η εικόνα ήταν σαφώς βελτιωμένη, το αποτέλεσμα, παρότι όχι νικηφόρο, συνολικά ήταν θετικότατο και έτσι ο κόουτς εδραιώθηκε στον πάγκο του. Και ο ίδιος ακόμη ένιωσε καλύτερα σε αυτόν.

Ήρθε και το διπλό στη Νέα Σμύρνη και η κατάσταση φάνηκε να στρώνει. Έκτοτε όμως, η ήττα από  την Ξάνθη, όπως άλλωστε παραδέχτηκε και το "τρένο", αποτέλεσε ένα τεράστιο πισωγύρισμα. Όχι μόνο για την ομάδα προφανώς. 

Σύμφωνα λοιπόν και με όσα αποτυπώνονται σε σημερινά ρεπορτάζ, τα επόμενα δύο παιχνίδια, με Ατρόμητο στο Περιστέρι και με ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ θα είναι καταλυτικά για το μέλλον των... πάντων στον Παναθηναϊκό.

Πολύ απλά, οτιδήποτε λιγότερο από δύο νίκες στα συγκεκριμένα ματς, δεν διασφαλίζει κανέναν και τίποτα. Και φυσικά μπορεί τα αποτελέσματα στα συγκεκριμένα ματς να αποτελέσουν είτε τον επιταχυντή είτε τον... κόφτη στις όποιες εξελίξεις. Και εννοείται πως ο Γιώργος Δώνης δεν εξαιρείται, αλλά -όπως προκύπτει και από διοικητικές πηγές- ούτε ο Νίκος Νταμπίζας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Ντου" Μαρινάκη στον ΠΑΟ - "Κλέβει" Έλληνα άσο - Τον έχει... τρελάνει - Διαβάστε ποιος είναι

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags