Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Μέσι για Νεϊμάρ - Τι είπε για το... παζάρι με Ρεάλ - "Ήθελε πολύ να φύγει"
Ποδόσφαιρο
| 2019-10-10 02:30:00

Αποκάλυψη Μέσι για Νεϊμάρ - Τι είπε για το... παζάρι με Ρεάλ - "Ήθελε πολύ να φύγει"

Sportdog Team
Αποκάλυψη Μέσι για Νεϊμάρ - Τι είπε για το... παζάρι με Ρεάλ - "Ήθελε πολύ να φύγει"

Όλα όσα δήλωσε ο σουπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

La Liga: Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε στον καταλανικό ραδιοφωνικό σταθμό "RAC 1" και αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Νεϊμάρ να πηγαίνει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Φοβήθηκα πως ο Νεϊμάρ θα πήγαινε στην Ρεάλ εάν δεν ερχόταν σε εμάς. Πραγματικά πίστεψα πως θα μπορούσε να πάει στην Μαδρίτη ειδικά σε αυτήν την μεταγραφική περίοδο, επειδή ήθελε πολύ να φύγει. Το είχε πει άλλωστε, χρειαζόταν μία αλλαγή στην καριέρα του, ήθελε να φύγει από την Παρί και πίστεψα πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα έκανε κίνηση για να τον αποκτήσει".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Ουσμάν Ντεμπελέ και την παρεξήγηση που υποστηρίζει ότι έγινε με το διαιτητή στο ματς με την Σεβίλλη:

"Είναι πολύ δύσκολο για τον Ντεμπελέ να πει όλη αυτήν την πρόταση (σ.σ. 'είσαι πολύ κακός διαιτητής'), γιατί είναι αδιανόητο για αυτόν να βάλει σε σειρά μία πρόταση και να μιλήσει καλά και καθαρά τα ισπανικά. Αυτό προσπαθούσα να πω στον διαιτητή και πραγματικά έμεινα έκπληκτος που κατάφερε να καταλάβει τι είπε ο Ντεμπελέ από την στιγμή που δεν μιλάει σχεδόν καθόλου την γλώσσα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags