Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν υπάρχει αυτό που αποφάσισαν οι Άγγλοι: «Φεύγουμε από το γήπεδο αν...»
| 2019-10-09 15:46:00

Δεν υπάρχει αυτό που αποφάσισαν οι Άγγλοι: «Φεύγουμε από το γήπεδο αν...»

Sportdog Team
Δεν υπάρχει αυτό που αποφάσισαν οι Άγγλοι: «Φεύγουμε από το γήπεδο αν...»

Έτοιμοι να αποχωρήσουν από το ματς με Τσεχία αν...

Μία απόφαση που θα συζητηθεί πήραν οι παίκτες της Αγγλίας ενόψει της αναμέτρησης με την Τσεχία την Παρασκευή, όπου με νίκη τα «τρία λιοντάρια» εξασφαλίζουν και μαθηματικά την παρουσία τους στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του επόμενου καλοκαιριού, όπου οι ημιτελικοί και ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθούν στο «Γουέμπλεϊ».

Με νωπές τις μνήμες απ' όσα έχουν βιώσει στα πρόσφατα ματς των προκριματικών οι μαύροι διεθνείς της εθνικής ομάδας της Αγγλίας όπως ο Ραχίμ Στέρλινγκ και ο Ντάνι Ρόους, οι παίκτες του Σάουθγκεϊτ εμφανίζονται πιο αποφασισμένοι από ποτέ.

Ο Τάμι Έιμπραχαμ αποκάλυψε την κουβέντα του Χάρι Κέιν και τη συμφωνία των Άγγλων διεθνών να στηρίξουν ο ένας τον άλλο και να κάνουν δυναμική κίνηση αποχώρησης από το γήπεδο σε περίπτωση ρατσιστικής επίθεσης από τους οπαδούς

«Αν συμβεί έστω και σε έναν, τότε είναι σαν να συμβαίνει σε όλους μας. Ο Κέιν μας είπε πως αν κάποιος δεν είναι χαρούμενος εκείνη την ώρα του αγώνα αν ακούσει κάτι, τότε όλοι μαζί θα φύγουμε από το γήπεδο», ξεκαθάρισε ο Τάμι Έιμπραχαμ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags