Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Αποκάλυψη: Έτσι... έσπρωξε τον Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ ένας πρώην Ολυμπιακός!
| 2019-10-09 16:45:00

Αποκάλυψη: Έτσι... έσπρωξε τον Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ ένας πρώην Ολυμπιακός!

Sportdog Team
Αποκάλυψη: Έτσι... έσπρωξε τον Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ ένας πρώην Ολυμπιακός!

Το μαρτύρησε ο ίδιος σε συνέντευξή του.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο Μάρτσιν Ζεβλάκοφ αναφέρθηκε στην εντυπωσιακή παρουσία του Κάρολ Σφιντέρσκι στον ΠΑΟΚ, ενώ προχώρησε και σε μια αποκάλυψη για το πώς ο αδερφός του, Μίχαλ συνέβαλε με τον τρόπο του στη μεταγραφή του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς από τη Λέγκια στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Κάρολ Σφιντέρσκι: «Ο Κάρολ Σφιντέρσκι αποτελεί μια έκπληξη με τις επιδόσεις του. Δεν περίμενα να έχει αυτήν την παραγωγικότητα στον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ δύσκολο να συμπεριληφθεί στην εθνική Πολωνίας αυτή τη στιγμή, διότι υπάρχουν πολύ μεγάλα ονόματα. Αν συνεχίσει τη σκληρή δουλειά και συνεχίσει να βάζει πολλά γκολ είναι πολύ πιθανό να κληθεί στην Εθνική».

Για το πώς αντιμετωπίζουν την πορεία του Σφιντέρσκι στη Γιαγκελόνια: «Δεν κλαίνε για τον Σφιντέρσκι οι οπαδοί του Γιαγκελόνια, αφού έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Εύχονται να συνεχίσει την ανοδική του πορεία».

Για την πρόταση της Ντιναμό Μόσχας στον ΠΑΟΚ, για την οποία έκανε λόγο ο ίδιος ο Σφιντέρσκι: «Δεν γνωρίζω κάτι, ίσως ο ατζέντης του ξέρει. Δεν εκπλήσσομαι. Έδωσε ένα στίγμα των ικανοτήτων του με τα γκολ που πέτυχε, είναι ο πρώτος σκόρερ της Λίγκας και οδηγεί τον ΠΑΟΚ. Μπορεί να γίνει ένας νέος Πρίγιοβιτς για τον ΠΑΟΚ».

Για τη συμβολή του Μίχαλ Ζεβλάκοφ στη μεταγραφή Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ: «Πριν γίνει η μεταγραφή του Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ είχε δεχθεί πρόταση από την Κίνα. Ο αδερφός μου (σ.σ. Μίχαλ) επέμενε να μην πάει εκεί. Λίγο αργότερα ήρθε η πρόταση του ΠΑΟΚ, πήγε στην Ελλάδα και έκανε τις επιδόσεις του. Το προαίσθημα του αδερφού μου είχε καλό αποτέλεσμα και για τον ΠΑΟΚ και για τον Πρίγιοβιτς».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags