Facebook Pixel ΑΕΚ: Γκαζιά Ίβιτς, τα πρώτα "μπαμ" στην ΑΕΚ - Φέρνει... χάμερ και εξτρέμαρο - Σκάει αποχώρηση!
| 2019-10-09 20:01:00

Γκαζιά Ίβιτς, τα πρώτα "μπαμ" στην ΑΕΚ - Φέρνει... χάμερ και εξτρέμαρο - Σκάει αποχώρηση!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Γκαζιά Ίβιτς, τα πρώτα "μπαμ" στην ΑΕΚ - Φέρνει... χάμερ και εξτρέμαρο - Σκάει αποχώρηση!

Ψήνει διπλό "χτύπημα". Ποιος είναι σίγουρος. Όλο το ρεπορτάζ.

ΑΕΚ: Μόνο παράδοξο δεν είναι τέτοια εποχή, χωρίς αγωνιστική δράση και χωρίς ενδιαφέρον για την Εθνική ομάδα, να προκύπτουν και να αναδεικνύονται μεταγραφικά σενάρια. Πρώιμα εκ των πραγμάτων, αφού το timing ούτε καν προσεγγίζει ρεαλιστικές συνθήκες, αλλά έστω και έτσι, προκύπτουν (ίσως και «φουσκωμένες») διάφορα θέματα.

Εγινε λοιπόν σήμερα αναφορά στο προ ημερών ταξίδι του Ιλια Ιβιτς στο εξωτερικό προς αναζήτηση (όπως εκτιμήθηκε και παρουσιάστηκε) μεταγραφικών στόχων. Προτεραιότητα της ΑΕΚ εν όψει Ιανουαρίου είναι ένας στόπερ (αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο…) και, όπως λέγεται, ένας εξτρέμ. Προς αυτή την κατεύθυνση λέγεται πως έκανε το ταξίδι του ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της Ενωσης.

Κατ’ αρχάς, δεν είναι το μόνο ταξίδι που έχει κάνει ο Ιβιτς ενόσω έχει αναλάβει τον συγκεκριμένο ρόλο. Ο Σέρβος λοιπόν στο διάστημα που βρίσκεται στα ηνία του αγωνιστικού σχεδιασμού των «κιτρινόμαυρων» έχει φύγει από την Ελλάδα τουλάχιστον τρεις φορές. Ψάχνει και ψάχνεται για να «χτίσει» το δίκτυο επαφών του, επαφές που ναι μεν είχε (και διατηρεί ακόμη) ως ατζέντης, αλλά αυτές που χρειάζεται ως τεχνικός διευθυντής είναι τελείως διαφορετικές.

Εξ ου λοιπόν, ο βασικός τουλάχιστον λόγος, των περιηγήσεων του Ιβιτς, ο οποίος σαφώς και εκεί που εμπιστεύεται, έχει δώσει τις απαιτούμενες κατευθύνσεις αναφορικά με το τι θα χρειαστεί/θελήσει η Ενωση τον Ιανουάριο. Και πέραν του στόπερ που είναι μια δεδομένη και προφανής από το καλοκαίρι ανάγκη, ας μην προτρέχουμε. Εξτρέμ, και δη αριστεροπόδαρος, είναι στοιχείο που βρίσκεται σε… έλλειψη στο ρόστερ της ΑΕΚ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως σώνει και καλά ο Σέρβος εξετάζει, κυρίως, να… καλύψει το κενό.

Σκεφτείτε μόνο πόσοι εξτρέμ βρίσκονται στο ρόστερ της ΑΕΚ και, δευτερευόντως ποιο είναι το στάτους του καθενός, και εύκολα διαπιστώνεται πως δεν είναι εύκολο να συζητάμε έστω την προοπτική αύξησης του αριθμού τους. Τουλάχιστον χωρίς να υπάρξουν αποχωρήσεις…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελό deal για ΑΕΚ - Παίρνει παικταρά που... τρελαίνει τη Superleague - Μέσα στη συμφωνία ο Μπέος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags