Facebook Pixel ΑΕΚ: "Μπαρούτι" στα αποδυτήρια της ΑΕΚ – "Τελειώνει" ξένο άσο ο Κωστένογλου – Ανατροπή με πρωτοκλασάτο!
| 2019-10-10 18:08:00

"Μπαρούτι" στα αποδυτήρια της ΑΕΚ – "Τελειώνει" ξένο άσο ο Κωστένογλου – Ανατροπή με πρωτοκλασάτο!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Μπαρούτι" στα αποδυτήρια της ΑΕΚ – "Τελειώνει" ξένο άσο ο Κωστένογλου – Ανατροπή με πρωτοκλασάτο!

Όλοι στην... τσίτα, τεράστιος ο κίνδυνος πλέον στην Ένωση.

ΑΕΚ: Πάνω που ο Ζεράλδες πήρε χρόνο συμμετοχής ξανά, στην ισοπαλία με την ΑΕΛ, γεγονός που αξιοποιήθηκε εκ νέου επικοινωνιακά προκειμένου να τονιστεί η ευκαιρία που προσφέρεται στον Πορτογάλο μέσο για να «δείξει» και να μείνει στο ρόστερ, μετριάζοντας έτσι τη φημολογία σχετικά με τη μη… συμβατότητα των δύο πλευρών (ομάδας – ποδοσφαιριστή) και την «επαπειλούμενη» πρόωρη λύση του δανεισμού του τον Ιανουάριο, νέα δημοσιεύματα επισημαίνουν ένα άλλο… προφανές.

Τον παραγκωνισμό δηλαδή του Νταβίντ Σιμάο. Ο Πορτογάλος μέσος αποκτήθηκε το καλοκαίρι, όπως και ο Ζεράλδες, κατόπιν εισήγησης του Καρντόσο. Στη σύντομη παρουσία του στον πάγκο της Ενωσης ήταν βασικός, αξιοποιώντας και τη συγκυρία του τραυματισμού (και της ανετοιμότητας) του Κρίστιτς, ο Κωστένογλου του έδωσε χρόνο συμμετοχής στα δύο πρώτα του παιχνίδια στον πάγκο, ξεκινώντας τον στην Τραπεζούντα στη ρεβάνς με την Τραμπζονσπόρ στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ και φέρνοντας τον από τον πάγκο στο ματς της Τρίπολης με τον Αστέρα, αυτό όμως ήταν την 1η Σεπτεμβρίου!

Σήμερα, έχουμε 10 Οκτωβρίου και ο 29χρονος μέσος δεν έχει «γράψει» ούτε λεπτό συμμετοχής. Ο Κωστένογλου είναι σαφές πως προτιμά την τριάδα Σιμόες, Κρίστιτς, Γαλανόπουλου για εκ περιτροπής κάλυψη των δύο θέσεων στο κέντρο της ΑΕΚ, με τον Πορτογάλο να είναι ξεκάθαρο πως δεν συμπεριλαμβάνεται στα σχέδια του. Ευλογα δημιουργούνται συνειρμοί και σκέψεις αναφορικά με το εφεξής στάτους του Σιμάο στην Ενωση και το κατά πόσον θα μπορούσε – και γι’ αυτόν – να υπάρξουν εξελίξεις στην επόμενη μεταγραφική περίοδο, πάντα βέβαια με την προϋπόθεση πως θα συνεχιστεί ο παραγκωνισμός του.

Σε κάθε περίπτωση και παρότι είναι μάλλον ξεκάθαρο πως ο Πορτογάλος έχει χάσει τη θέση του στο rotation της ΑΕΚ, αυτά είναι τα «κρούσματα» που αναμενόμενα θα προκύπτουν στην Ενωση μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Οι «κιτρινόμαυροι» χτίστηκαν με τη λογική να δίνουν, ως τον Δεκέμβριο τουλάχιστον, δύο ματς της εβδομάδας, το ρόστερ τους είναι ανάλογο των προβλεπόμενων υποχρεώσεων, από την στιγμή όμως που πλέον η ΑΕΚ δίνει μόνο ένα ματς την εβδομάδα στο πρωτάθλημα, λογικό, λογικότατο είναι οι περισσότεροι του ρόστερ να μην αγωνίζονται.

Και αυτό, το θέμα της διαχείρισης δηλαδή, έχει σωστά επισημανθεί ως το σημαντικότερο που καλείται να λύσει τόσο ο Νίκος Κωστένογλου όσο και συνολικά το αγωνιστικό τμήμα της ΑΕΚ προκειμένου και άπαντες να είναι στην «τσίτα» και έτοιμοι (ανεξαρτήτως αν παίζουν ή όχι) και επίσης να αποφευχθούν κρούσματα αδιαφορίας και γκρίνιας που πάντα επηρεάζουν τα εκάστοτε αποδυτήρια.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελό deal για ΑΕΚ - Παίρνει παικταρά που... τρελαίνει τη Superleague - Μέσα στη συμφωνία ο Μπέος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags