Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Αποκάλυψε τον διάλογό του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο
| 2019-10-10 20:43:00

Φοβερή αποκάλυψη από τον Σεμέδο - Τον... αποθέωσε ο Ρονάλντο!

Sportdog Team
Φοβερή αποκάλυψη από τον Σεμέδο - Τον... αποθέωσε ο Ρονάλντο!

Τι είπε ο "CR7" στον άσο του Ολυμπιακού;

Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Ο άσος των Πειραιωτών επανήλθε στην εθνική Πορτογαλίας και οι συμπατριώτες του ασχολούνται εκτενώς με την επιστροφή του στην αποστολή έπειτα από μια ταραχώδη περίοδο στην καριέρα του.

Ο Σεμέδο μίλησε στη Record για την επαναφορά του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Ιβήρων και αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- τον διάλογο που είχε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όπως είπε ο άσος του Ολυμπιακού, ο θρύλος του πορτογαλικού ποδοσφαίρου έδωσε συγχαρητήρια στον Σεμέδο, λέγοντάς του ότι δεν περίμενε να γυρίσει τόσο γρήγορα στην Εθνική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον διάλογό του με τον Ρονάλντο: "Μία από τις συζητήσεις μου με τον Κριστιάνο, ήταν ότι μου είπε πως δεν περίμενε να επιστρέψω τόσο γρήγορα κι εγώ του είπα πως ούτε εγώ το περίμενα. Όλα εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα. Δούλεψα γι' αυτό, για να έχω αυτήν την ευκαιρία και την τύχη. Αποδεικνύεται ότι αν πιστεύεις και θέλεις πολύ έναν στόχο, τον πετυχαίνεις, φτάνεις σε αυτόν".

Για την κλήση του στην Εθνική: "Σημαίνει πολλά. Ήθελα κι εγώ πολύ να κληθώ. Είναι υπερηφάνεια να προπονείσαι δίπλα στον καλύτερο του κόσμου. Είναι προνόμιο που δεν έχουν όλοι οι παίκτες του κόσμου, αλλά είναι επίσης και μια επιβράβευση για τη δουλειά που έχω κάνει με την ομάδα μου. Όχι μόνο με τον Ολυμπιακό, αλλά και με τις προηγούμενες ομάδες μου".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags