Facebook Pixel ΑΕΚ: Αγώνας δρόμου για Μπάρκα
| 2019-10-11 09:18:00

Έρχονται τα πάνω κάτω στην ΑΕΚ! «Ξηλώνει» παίκτη ο Κωστένογλου, τρέχουν για Ολυμπιακό

Sportdog Team
Έρχονται τα πάνω κάτω στην ΑΕΚ! «Ξηλώνει» παίκτη ο Κωστένογλου, τρέχουν για Ολυμπιακό

Χαμός γίνεται στη διακοπή του πρωταθλήματος στην Ένωση.

ΑΕΚ: Αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κάνει ο Βασίλης Μπάρκας.

Ο τερματοφύλακας της Ένωσης υπέστη κάταγμα στον αντίχειρα, στην προπόνηση της Εθνικής και οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο περί ενός μηνός απουσίας. Ωστόσο υπάρχει η αισιοδοξία, σύμφωνα με την Ώρα των Σπορ, ότι η αποθεραπεία του 25χρονου θα διαρκεσεί μικρότερο χρονικό διάστημα.

Η απουσία του στο ματς με τον Βόλο για την 7η αγωνιστική θεωρείται δεδομένη, αλλά θα χρειαστεί να τρέξει για το ματς στο Καραϊσκάκη, στις 27 Οκτωβρίου. Η παρουσία του στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα κριθεί από την πορεία της αποθεραπείας του.

Πάντως ο Νίκος Κωστένογλου έχει δύο ακόμα αξιόλογες επιλογές για τα κιτρινόμαυρα γκολπόστ, αφού Τσιντώτας και Αθανασιάδης είναι τερματοφύλακες που έχουν δείξει τα διαπιστευτήριά τους στη Super League. Ο προπονητής της ΑΕΚ φαίνεται πως είναι έτοιμος έτοιμος να εγκαταλείψει το 3-5-2 και να κινηθεί περισσότερο στο 4-2-3-1, ένα σύστημα που εφάρμοσε απέναντι στη Λαμία και μετά το 25' στο ματς με τον ΠΑΟΚ, με τους παίκτες να ανταποκρίνονται στον σχηματισμό.

"Ξηλώνει" Μπακάκη από τα στόπερ

Μετά τη διακοπή αναμένεται να δούμε αυτήν την αλλαγή, η οποία γίνεται προκειμένου να αξιοποιηθούν περισσότερο οι λύσεις που έχει η ΑΕΚ στην επίθεση με τους Λιβάγια, Ολιβέιρα, Μάνταλου, Ζεράλδες, Γιακουμάκη, Κλωναρίδη, Βέρντε, Αλμπάνη και Ντέλετιτς. 

Αυτό σημαίνει, ότι ο Μπακάκης φεύγει από την τριάδα των στόπερ και θα πλαισιώσει τον Παουλίνιο στη δεξιά πλευρά της Ένωσης. Η διακοπή του πρωταθλήματος άλλωστε προσφέρεται προκειμένου να γίνει ομαλότερη η προσαρμογή στα νέα δεδομένα, μιας η ΑΕΚ έχει βρει τα πατήματά της μετά την εποχή Καρντόσο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags