Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Γι’ αυτό έριξε "καντήλια" ο Νταμπίζας - "Τσάκωσε" νεαρό άσο να...
| 2019-10-11 10:28:00

Ποια κινητά; Γι’ αυτό έριξε "καντήλια" ο Νταμπίζας - "Τσάκωσε" νεαρό άσο να... - Απίστευτα πράγματα!

του Νίκου Στεργίου
Ποια κινητά; Γι’ αυτό έριξε "καντήλια" ο Νταμπίζας - "Τσάκωσε" νεαρό άσο να... - Απίστευτα πράγματα!

Έχει ξεφύγει η κατάσταση. Τι συνέβη, πού και με ποιον; Όλα εδώ...

Παναθηναϊκός: Έστω και με καθυστέρηση κάποιων ημέρων, έφτασε στη δημοσιότητα το ξέσπασμα του Νίκου Νταμπίζα προ λίγων εικοσιτετραώρων στο Κορωπί προς τους παίκτες του "τριφυλλιού". Αιτία, τι άλλο, τα συνεχή κρούσματα απειθαρχίας και παραβίασης του εσωτερικού κανονισμού. Όπως πληροφορηθήκατε και σε χθεσινό ρεπορτάζ, η γλώσσα που χρησιμοποίησε ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ήταν πολύ σκληρή.

Προφανώς όμως, η δικαιολογία για κάτι τέτοιο δεν μπορεί να είναι η... χρήση των κινητών (όπως τουλάχιστον παρουσιάστηκε). "Καντήλια", κατά το κοινώς λεγόμενο, δεν εκτοξεύονται επειδή κάποιος ποδοσφαιριστής έπαιζε με το κινητό του κάνοντας φυσικοθεραπεία. Αυτονόητο είναι πως η οργή (γιατί περί τέτοιας επρόκειτο) του Νίκου Νταμπίζα είχε να κάνει σαφώς σοβαρότερα και επαναλαμβανόμενα περιστατικά.

Δεν είναι τυχαίο πως ο ίδιος, όπως φημολογείται, συνέλαβε νεαρό, προερχόμενο από τις ακαδημίες του συλλόγου και αρκετά "διαφημισμένο" ποδοσφαιριστή (χωρίς όμως να έχει δικαιολογήσει τη σχετική διαφήμιση) ξημερώματα σε νυχτερινό κέντρο των νοτίων προαστίων, με τη σχετική φημολογία να είναι ιδιαίτερα "πιπεράτη" αναφορικά με την αντίδραση του τεχνικού διευθυντή όταν είδε μπροστά του τον ποδοσφαιριστή της ομάδας του.

Κι αυτό, είναι μόνο το κερασάκι στην τούρτα, αφού στα αυτιά των ανθρώπων του "τριφυλλιού" φτάνουν, σχεδόν... καθημερινά, σχετικά νέα με παραστρατήματα διαφόρων ποδοσφαιριστών, σε βαθμό που τείνει να εξελιχθεί στο βασικό πρόβλημα των αποδυτηρίων.

Δεν είναι καθολικό το φαινόμενο (προς Θεού), σίγουρα όμως η συχνότητα των αναφορών για άστατη εξωγηπεδική ζωή είναι ένα -προς στιγμήν τουλάχιστον- δυσεπίλυτο ζήτημα για τους "πράσινους", με τον Νίκο Νταμπίζα δικαιολογημένα να επιστρατεύει το ύστατο μέσο (την αυστηρότατη δηλαδή προειδοποίηση με ακραία μέτρα...) προκειμένου να συνετίσει τους όποιους παραβάτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έξαλλος ξένος άσος του ΠΑΟ για τα ξενύχτια - "Δεν είμαι εγώ το... κωλόπαιδο" - Έπαιζε με το...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags