Facebook Pixel Sportdog.gr | Το σερί της Ιταλίας και η αντίδραση της Εθνικής Ομάδας
| 2019-10-11 11:10:00

Το σερί της Ιταλίας και η αντίδραση της Εθνικής Ομάδας

Sportdog Team
Το σερί της Ιταλίας και η αντίδραση της Εθνικής Ομάδας

Περισσότερες από 200 επιλογές και 7 συνδυαστικά στοιχήματα προσφέρει το Πάμε Στοίχημα για το παιχνίδι Ιταλία-Ελλάδα.

Κορυφώνεται το ενδιαφέρον στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020. Κρίσιμα παιχνίδια για την πρόκριση διεξάγονται σε αρκετούς ομίλους.

Για την Εθνική Ομάδα η υπόθεση-πρόκριση έχει τελειώσει. Μετά την ήττα με 1-0 από τη Φινλανδία και την ισοπαλία 1-1 με το Λιχτενστάιν έχασε κάθε ελπίδα και πλέον θα παίξει για το γόητρο κόντρα στην Ιταλία.

Μόνο νίκες μετράει η πρωτοπόρος του ομίλου στις έξι αγωνιστικές και χρειάζεται μία ακόμη για να «σφραγίσει» το εισιτήριο για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Έχει συμπληρώσει 14 συνεχόμενες νίκες στα προκριματικά του Euro 2020 και θα επιδιώξει να διευρύνει το σερί της.

Η Εθνική Ομάδα με τον Τζον Φαν Σιπ στον πάγκο της έχει μία ισοπαλία και μία ήττα. Προέρχεται από 5 παιχνίδια χωρίς νίκη στον όμιλο και θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει 7 συνδυαστικά στοιχήματα και περισσότερες από 200 επιλογές συνολικά, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκεια του αγώνα Ιταλία-Ελλάδα, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο, στις 21:45, στο Olimpico της Ρώμης.

Ειδικά στοιχήματα για τα γκολ, τα κόρνερ και τους σκόρερ

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, μεταξύ άλλων, στο στοίχημα χωρίς ισοπαλία, το ακριβές σύνολο γκολ του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, τη διαφορά νίκης, τα μονά/ζυγά γκολ του αγώνα και των δύο ομάδων, το τελικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τα Over/Under 2,5 γκολ, τα κόρνερ της Ιταλίας και της Ελλάδας, τα συνολικά κόρνερ, την ομάδα που θα εκτελέσει το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, τη νίκη με μηδέν παθητικό, το λεπτό του πρώτου και του τελευταίου γκολ, τον πρώτο και τον τελευταίο παίκτη που θα σκοράρει και τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ. 

Στον αγώνα Ιταλία-Ελλάδα και σε όλα τα παιχνίδια το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και την προωθητική ενέργεια «Στο Παρά 1».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags