11/10/19 - 18:17

"Έσκασε" τώρα: Αποχώρηση-έκπληξη στην ΑΕΚ!

Αποτελεί παρελθόν από την Ένωση...

Sportdog Team
"Έσκασε" τώρα: Αποχώρηση-έκπληξη στην ΑΕΚ!
1.830views 0shares

ΑΕΚ: Την αποχώρηση του Αλκη Καλλιακμάνη από τις τάξεις της έκανε γνωστή η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ, με τον μέχρι πρότινος γιατρό της ομάδας να υποβάλλει την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο μέχρι σήμερα γιατρός της ομάδας μας, κ. Αλκης Καλλιακμάνης υπέβαλλε την παραίτησή του για οικογενειακούς λόγους, η οποία έγινε αποδεκτή από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ομάδας, κ. Παντελή Νικολάου, αλλά και από τον τεχνικό διευθυντή Ιλια Ιβιτς.

Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια, αλλά και το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στον Αλκη Καλλιακμάνη, ο οποίος στην εντεκάχρονη θητεία του στην ομάδα μας τίμησε και την ΑΕΚ, αλλά και το ιατρικό λειτούργημα με την παρουσία και την προσφορά του.

Στον κ. Αλκη Καλλιακμάνη αποδίδεται ένα ακόμα ιδιαίτερο «ευχαριστώ» για την καθοριστική συμβολή του από τη θέση του προέδρου της οργανωτικής επιτροπής στη διοργάνωση των δύο ιατρικών συνεδρίων υπό την αιγίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας παραμένει επικεφαλής ο Παντελής Νικολάου, ο οποίος θα πλαισιωθεί από τον συνεργάτη του, ορθοπεδικό γιατρό, κ. Χάρη Λάλο".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ