Facebook Pixel "Χρωστάω στον ΑΠΟΕΛ"
| 2011-09-30 14:45:00

"Χρωστάω στον ΑΠΟΕΛ"

"Χρωστάω στον ΑΠΟΕΛ"

Στις συνθήκες που βρήκε στην Κύπρο αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Χιώτης, καθώς με τις εμφανίσεις του στη Μεγαλόνησο επέστρεψε στην εθνική ομάδα...

«Είναι σημαντική στιγμή για εμένα. Ο προπονητής μου είδε την πορεία μου αυτά τα χρόνια και έκρινε πως πρέπει να μου δοθεί αυτή η ευκαιρία. Ελπίζω να έρθει και η στιγμή να αγωνιστική, αλλά αυτό είναι επιλογή του προπονητή μου. Χρωστάω τα πάντα στον ΑΠΟΕΛ, καθώς εδώ βρήκα τις κατάλληλες συνθήκες για να δουλέψω. Υπάρχει επαγγελματισμός σε όλα τα επίπεδα», σχολίασε αρχικά μέσω του "NovaSportfm" ο πεπειραμένος πορτιέρο.

Για την αναμέτρηση με την Σαχτάρ: «Δεχτήκαμε τρομερή πίεση, κάτι που δεν έχουμε ξαναδεχτεί ούτε στα παιχνίδια με την Τσέλσι. Είναι πάρα πολύ καλή ομάδα η Σαχτάρ και μας ανάγκασε να παίξουμε πίσω. Δεν μας άφησε να κάνουμε το παιχνίδι μας που προσπαθούμε να κάνουμε συνήθως».

Για την καλή πορεία του ΑΠΟΕΛ: «Όλα ξεκινάνε από τον κάθε σύλλογο. Η ομάδα έχει χτιστεί σε γερές βάσεις. Παίζουμε χρόνια μαζί, χωρίς αλλαγές στο ρόστερ και είναι καθαρά θέμα ομοιογένειας. Το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό άθλημα αλλά πάνω από όλα είναι θέμα ομάδας. Μπορεί να υπάρχουν καλοί παίκτες αλλά πρώτα πρέπει να υπάρχει καλό σύνολο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags