Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Θέλει να αποκτήσει τον Μίσιτς
| 2019-10-12 11:25:00

Αγοράζει "σκύλο" ο Ιβάν - Τρομερό deal Μπράνκο - "Μπλόκο" από UEFA - Αυτός τον... σώζει

Sportdog Team
Αγοράζει "σκύλο" ο Ιβάν - Τρομερό deal Μπράνκο - "Μπλόκο" από UEFA - Αυτός τον... σώζει

Οριστική απόφαση. Τι λεφτά παίζουν. Θα γίνει τρελή μάχη.
 

ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Πριν μια εβδομάδα ακριβώς καταγράφαμε πως ο… κύβος ερρίφθη για τον Γιόζιπ Μίσιτς. Πως από εκεί που ο Κροάτης έψαχνε να βρει θέση έστω στην 18αδα του ΠΑΟΚ, πλέον απ’ αυτόν ξεκινάει η ενδεκάδα του. Και πως, προφανώς, οι πρωταθλητές θα έμπαιναν στη διαδικασία να συζητήσουν, νωρίτερα του προβλεπόμενου, με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την αγορά του Μισίτς.

Το buy-out του Μίσιτς είναι 2 εκατ. ευρώ, με τα «λιοντάρια» να κράτανε ένα ποσοστό μεταπώλησης. Αυτή είναι η φιξ συμφωνία, την οποία – όπως τονίζαμε πριν μια εβδομάδα – η Σπόρτινγκ έριξε στο τραπέζι σε μια από τις εναλλακτικές που (φέρεται να) πρότεινε στον ΠΑΟΚ όταν έκανε την κίνηση της για τον Αμπέλ Φερέιρα.

Τότε ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε σε καμία διαδικασία συμψηφισμού, πλέον όμως, όπως καταγράφεται σχεδόν… καθολικά στα σημερινά ρεπορτάζ, οι ιθύνοντες του «δικεφάλου» μπαίνουν για τα καλά στη διαδικασία της αγοράς του Μίσιτς, επιβεβαιώνοντας τον sportdog. Σαφής πρόθεση των ιθυνόντων του ΠΑΟΚ είναι να γλυτώσουν κάποιο ποσό από την καταβολή των 2 εκατ. ευρώ.

Μπορεί να κάνει… παπάδες ο Κροάτης, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως στον «δικέφαλο» έχουν την πολυτέλεια (ελέω και του Financial Fair Play) να δώσουν ένα τόσο σοβαρό ποσό, χωρίς τουλάχιστον να διαπραγματευτούν μήπως μπορέσουν και πετύχουν κάποιο… σκόντο. Σύμμαχος τους σε αυτήν την προσπάθεια ο ίδιος ο Κροάτης μέσος – επιλογή Μάριο Μπράνκο υπενθυμίζουμε, δεν γίνεται να μην προσμετράται στον Πορτογάλο, ο οποίος δεν είναι, από το καλοκαίρι και μετά, στα καλύτερα του – ο οποίος προφανώς και δεν υπολογίζεται από την Σπόρτινγκ (στην οποία πάντως δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2023). 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελό σενάριο στην Τούμπα - Γυρίζει παικταράς, "διώχνει" top όνομα - Θα "καραφλιάσουν" οι ΠΑΟΚτσήδες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags