Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Φορτούνης: Σε εκδήλωση για τα 20 χρόνια λειτουργίας του συνδέσμου φιλάθλων του Ολυμπιακού στη Λάρνακα έδωσε το παρών
| 2019-10-12 12:21:00

Αποκάλυψη-"φωτιά" από τον Κώστα Φορτούνη: "Έφτασα κοντά στο να υπογράψω συμβόλαιο στον..."!

Sportdog Team
Αποκάλυψη-"φωτιά" από τον Κώστα Φορτούνη: "Έφτασα κοντά στο να υπογράψω συμβόλαιο στον..."!

Δεν θα πιστεύετε για ποια ομάδα πρόκειται!

Ολυμπιακός - Κώστας Φορτούνης: Σε εκδήλωση για τα 20 χρόνια λειτουργίας του συνδέσμου φιλάθλων του Ολυμπιακού στη Λάρνακα έδωσε το παρών ο Έλληνας άσος  και αναφέρθηκε στον ΑΠΟΕΛ και πόσο κοντά έφτασε στο να υπογράψει κάποτε συμβόλαιο μαζί του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φορτούνη:

Για το σύντομο πέρασμα του στον ΑΠΟΕΛ: «Τότε προπονητής ήταν ο Γιοβάνοβιτς. Να σας πω την αλήθεια ήμασταν κοντά στο να έρθω εδώ. Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία για μένα, είχε πάρα πολύ καλή ομάδα τότε ο ΑΠΟΕΛ. Εντάξει, δεν ήρθαμε σε συμφωνία όμως και προχωράμε».

Για τον Ιωάννη Κωστή: «Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, κάτι άκουσα τώρα τις τελευταίες μέρες και μακάρι το παιδί να έρθει στην ομάδα και να ενταχθεί και να παίξει όσο πιο γρήγορα μπορέσει. Οι απαιτήσεις θα είναι πολύ μεγάλες και εμείς θα τον υποδεχθούμε για να μπει σιγά – σιγά στην ομάδα. Μακάρι το παιδί να δουλέψει, να προχωρήσει και να παίξει στον Ολυμπιακού».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags