Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή ατάκα από τον Μπατίστα για την Εθνική Ελλάδας!
| 2019-10-12 15:01:00

Τρομερή ατάκα από τον Μπατίστα για την Εθνική Ελλάδας!

Sportdog Team
Τρομερή ατάκα από τον Μπατίστα για την Εθνική Ελλάδας!

Ο παλαίμαχος άσος στο προσκήνιο.

Στην παρουσία του στην Εθνική Ελλάδας μετά από οκτώ χρόνια αγωνιστικής παρουσίας στη χώρα αναφέρθηκε ο Ντανιέλ Μπατίστα, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν περίμενα ότι θα ερχόταν η κλήση στην Εθνική, γιατί μόλις είχα γίνει Έλληνας, ήταν η τελευταία μου χρονιά στον Ολυμπιακό και μόλις είχα πάει στην ΑΕΚ. Ήταν χαρά για εμένα, γιατί με αποδέχτηκαν αμέσως οι προπονητές και τους παίκτες», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Είχε γίνει μεγάλη συζήτηση για αυτό το θέμα. Ήταν όλος ο κόσμος θετικός για την παρουσία μου στην Εθνική. Ήταν μεγάλο επίτευγμα για μένα να παίξω σε μια χώρα σαν την Ελλάδα. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα μπορούσα να παίξω σε μια εθνική ομάδα γιατί έφυγα πολύ μικρός από τη χώρα μου».

Όσο για το πρώτο γκολ που πέτυχε, είπε: «Όταν βάζεις γκολ σε οποιοδήποτε παιχνίδι η χαρά είναι απερίγραπτη. Είχα πετύχει αρκετά γκολ ήδη στην καριέρα μου, αλλά αυτό ήταν κάτι διαφορετικό. Υπηρετείς την πατρίδα, έτσι αισθανόμουν, μαζί με τα παιδιά που με δέχτηκαν και περνούσαμε καλά. Ήξερα πως εκείνη τη στιγμή γραφόταν ιστορία, γιατί έγινα ο πρώτος που το καταφέρνει».

Για το αν έχει μετανιώσει που ήρθε στην Ελλάδα, ενώ πριν είχε βρεθεί στην Ολλανδία: «Δεν έχω μετανιώσει. Έψαχνα μια ευκαιρία να δείξω το ταλέντο μου, γιατί δεν μου είχαν δοθεί ευκαιρίες στη δεύτερη ομάδα της Φέγενορντ. Ο Πανιώνιος με έφερε στην Ελλάδα και με πήρε ο Εθνικός. Έτσι ξεκίνησα την καριέρα μου εδώ, δεν μετανιώνω καθόλου».

Ακούστε όλα όσα είπε στην εκπομπή «Ο χωροχρόνος του ποδοσφαίρου» με τον Δημήτρη Τσακίρη:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags