Facebook Pixel Ανησυχία με Κοροβέση στον ΟΦΗ
| 2019-10-14 05:34:00

Πρόβλημα στον ΟΦΗ μετά το φιλικό με Εργοτέλη – Ανησυχία για Κοροβέση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πρόβλημα στον ΟΦΗ μετά το φιλικό με Εργοτέλη – Ανησυχία για Κοροβέση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τραυματίστηκε και έχει σημάνει συναγερμός στην ομάδα του Ηρακλείου.

Ανησυχία επικρατεί στον ΟΦΗ μετά το φιλικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Ο Νίκος Κοροβέσης, ο οποίος αποχώρησε από το χθεσινό ματς λόγω τραυματισμού, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς αντιμετωπίζει κάκωση στην κατάφυση του δικέφαλου μηριαίου του δεξιού ποδιού και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.

Από την προπόνηση απουσίασε επίσης ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, ο οποίος έκανε θεραπεία και ο Lisandro Semedo, λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προπόνηση αποκατάστασης, ασκήσεις κινητικότητας και τεχνικής και παιχνίδια. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (14/10), στις 16:00 το απόγευμα.

Όσον αφορά τη φιλική αναμέτρηση, ο ΟΦΗ ηττήθηκε με 3-2. Ο Εργοτέλης άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με τον Efford να πλασάρει εύστοχα για το 1-0. Στο 23ο λεπτό ο διαιτητής του αγώνα έδωσε πέναλτι υπέρ των μελανόλευκων, με τον Μάνο να το εκτελεί και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Καλογεράκη, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 29ο λεπτό ο Νοικοκυράκης έχασε την ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στον ΟΦΗ, με τον γκολκίπερ του Εργοτέλη να διώχνει τη μπάλα. Στο 51’ ο Μανουσάκης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1 για τους «κιτρινόμαυρους», ενώ στο 56’ ο Μπάτζιος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Whalley.

Στο 86’ ο Nabi με σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 2-2 για τον ΟΦΗ, όμως δυο λεπτά αργότερα ο Barata νίκησε τον Δερμιτζάκη, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags