Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Ίνγκασον από το πουθενά - Τα... χάνει ο Σφιντέρσκι - Τι λένε για Ουάρντα - Όχι Πρίγιοβιτς!"
| 2019-10-13 22:42:00

"Ίνγκασον από το πουθενά - Τα... χάνει ο Σφιντέρσκι - Τι λένε για Ουάρντα - Όχι Πρίγιοβιτς!"

του Γιώργου Κτενά
"Ίνγκασον από το πουθενά - Τα... χάνει ο Σφιντέρσκι - Τι λένε για Ουάρντα - Όχι Πρίγιοβιτς!"

ΠΑΟΚτσής στο sportdog τα... χώνει. "Υπάρχει και γκαντεμιά...".

Στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει ο Ίνγκασον στην 11άδα του ΠΑΟΚ, καθώς από το πουθενά θα βρεθεί στο βασικό σχήμα ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο sportdog ο Χάρης Μπανιώτης.

Ο παλαίμαχος άσος σχολίασε ότι ο Κρέσπο μπορεί να τον βοηθήσει στην προσαρμογή του, ενώ μας μίλησε ακόμα για τα γκολ του Σφιντέρσκι, το ενδεχόμενο επιστροφής τού Ουάρντα στον Δικέφαλο, αλλά και για το γεγονός ότι ο Πρίγιοβιτς δεν ταιριάζει στο στιλ που παίζει τώρα ο ΠΑΟΚ.

"Δύσκολο με βασικό τον Ίνγκασον - Θα τον βοηθήσει ο Κρέσπο"

"Είναι δύσκολο ξαφνικά ένας ποδοσφαιριστής, από το πουθενά, να πηγαίνει βασικός και να προσπαθεί να αντεπεξέλθει σε συνθήκες πρωταθλητισμού. Αλλά τα λάθη, ειδικά στην αμυντική γραμμή, συμβαίνουν. Ο ΠΑΟΚ τρώει εύκολα γκολ φέτος ενώ πέρσι με την ίδια ομάδα δεν έτρωγε. Υπάρχει η εύνοια της τύχης υπάρχει και η γκαντεμιά, είναι μέσα στο παιχνίδι όλα. Ο ΠΑΟΚ και ο προπονητής του μπορούν να βρουν τις κατάλληλες λύσεις για την ομάδα", ήταν το αρχικό σχόλιο του Χ. Μπανιώτη στο sportdog.gr και στη συνέχεια συμπλήρωσε για το αν ο Ισλανδός θα ταιριάξει με τον Κρέσπο στην αμυντική γραμμή:

"Όταν ένας ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε απραξία, είναι δύσκολο να πέσει με τη μία στα βαθιά. Αλλά νομίζω ότι οι παίκτες που θα είναι μαζί του θα τον βοηθήσουν. Το δίδυμο Βαρέλα-Κρέσπο έχει δέσει από πέρσι. Το ίδιο μπορεί να γίνει τώρα και με τον Ίνγκασον. Ο Κρέσπο θα τον στηρίξει και θα τον βοηθήσει να είναι όπως πρέπει να είναι".



"Χάνει φάσεις ο Σφιντέρσκι - Δεν ταιριάζει στον ΠΑΟΚ ο Πρίγιοβιτς - Τι ακούγεται για Ουάρντα"

Ποια είναι η άποψή σας για τη φετινή παρουσία τού Σφιντέρσκι στον ΠΑΟΚ;

"Αυτό το παιδί έρχεται στις φάσεις, αν και χάνει πολλές. Από την άλλη πλευρά, όμως, δείχνει ότι έχει το γκολ και μακάρι να συνεχίσει έτσι. Θα βοηθήσει και τον εαυτό του αλλά και την ομάδα του".

Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποιεί φέτος και ο Ουάρντα, αλλά με τη φανέλα τής Λάρισας στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός. Πιστεύετε ότι μπορεί να βρει χώρο ξανά στο ρόστερ του ΠΑΟΚ;

"Από ο,τι λένε αυτό το παιδί έχει ο,τι χρειάζεται για να παίξει σε μεγάλη ομάδα. Αλλά ακούγεται ότι δεν έχει άλλα πράγματα και αυτά είναι χαλάνε όλη την καλή παικτική του εικόνα. Δηλαδή, μπορεί να είναι απείθαρχος, μπορεί να μην έχει καλή συμπεριφορά. Δεν φτάνει μόνο το να είσαι καλός παίκτης για να παίξεις σε μεγάλη ομάδα. Πρέπει να υπάρχει ένα σύνολο από στοιχεία για να μπορείς να αντεπεξέλθεις". 

Να κλείσουμε με το θέμα του Πρίγιοβιτς: Φαίνεται ότι "ψάχνεται" να φύγει από την Αλ Ιτιχάντ. Πιστεύετε ότι θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να ασχοληθεί με την περίπτωσή του;

"Κι αυτό το παιδί είχε το γκολ και το είχε αποδείξει στο διάστημα που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ. Αλλά νομίζω ότι έτσι όπως παίζει τώρα ο ΠΑΟΚ, που έχει άλλο στιλ παιχνιδιού πια, και δεν θα ταίριαζε στην ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελή ανατροπή με Ουάρντα: "Εκεί θα πάει" - Τί θα κάνει ο Κούγιας; - Απίθανη αποκάλυψη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags