Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τραβάει τα μαλλιά του ο Δώνης - Τεράστιο πρόβλημα
| 2019-10-14 10:40:00

ΣΟΚ στον ΠΑΟ - Τραβάει τα μαλλιά του ο Δώνης - Τεράστιο πρόβλημα - Έγινε... έγκλημα

του Νίκου Στεργίου
ΣΟΚ στον ΠΑΟ - Τραβάει τα μαλλιά του ο Δώνης - Τεράστιο πρόβλημα - Έγινε... έγκλημα

Απρόσμενη εξέλιξη. Δεν υπάρχουν λύσεις. Τι θα κάνει στο Περιστέρι;

Παναθηναϊκός: Την ώρα που σήμερα στα ρεπορτάζ του "τριφυλλιού" φιγουράρει το μεταγραφικό (όπως εκτιμάται) ταξίδι του Νίκου Νταμπίζα στην Ισπανία (όπου το σαββατοκύριακο τα μόνα παιχνίδια που διεξήχθησαν ήταν στο πλαίσιο της Σεγούντα, κατηγορίας από την οποία προέρχεται ο Φάουστο...), στο "τριφύλλι" έχουν μάλλον πιο άμεσα, πιο πιεστικά και πιο... πρακτικά θέματα να ασχολούνται.

Και ένα εξ αυτών είναι οι παρατεταμένες ενοχλήσεις του Φεντερίκο Μακέντα στη μέση. Ο Ιταλός εξακολουθεί να ταλαιπωρείται και να παραπονιέται και παρότι αγωνίστηκε ένα ημίχρονο στο ματς με την Ξάνθη (με δική του ευθύνη όπως διέρρευσε), αλλά και παρότι προηγήθηκε ένα διήμερο ξεκούρασης (ρεπό) στην ομάδα, το πρόβλημα δεν μειώθηκε.

Ίσα ίσα μάλιστα, αφού όπως δημοσιοποιήθηκε ο Ιταλός υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής φύση των ενοχλήσεών του, με τα αποτελέσματα της να αναμένονται εντός της ημέρας.

Οι εκτιμήσεις των ανθρώπων των "πρασίνων" δεν είναι, στην παρούσα φάση, καθησυχαστικές και προφανώς ο "πονοκέφαλος" του Γιώργου Δώνη είναι πολύ μεγάλος, αφού κακά τα ψέματα, εναλλακτική λύση πίσω από τον "Κίκο" στην επίθεση του Παναθηναϊκού δεν υπάρχει.

Ο Χοσέ Περέα παρά το θορυβώδες μπάσιμο στην ποδοσφαιρική σκηνή είναι αρκετά άγουρος (και δεν απολαμβάνει της τόσης εμπιστοσύνης του προπονητή), ο Αργύρης Καμπετσής, πλέον, δεν λογίζεται ως φορ, ο Νίκος Βέργος δεν έχει πάρει ευκαιρίες και δύσκολα θα πάρει από εδώ και πέρα, ενώ και οι λύσεις που δοκίμασε το "τρένο", με τη χρησιμοποίηση για παράδειγμα του Δημήτρη Κολοβού σε ρόλο φουνταριστού, δεν ήταν καθόλου αποτελεσματικές, σε βαθμό που ουσιαστικά αποτρέπεται ακόμη και η σκέψη για διατήρηση και επανάληψή τους στο μέλλον, αρχής γενομένης από το καθοριστικό ματς που έπεται στο πρωτάθλημα με τον Ατρόμητο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κλείνει στόματα ο Νταμπίζας - Υπογράφει με σούπερ Έλληνα άσο - Δεν θα πιστεύετε ποιος είναι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags