Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Απίστευτη "κλοπή" στο λιμάνι, έτσι τον "αρπάζει" και τρελαίνει κόσμο
| 2019-10-14 11:39:00

Αδιανόητη "κλοπή" από Ολυμπιακό - Έτσι τον "αρπάζει" και τρελαίνει κόσμο - Χοντρό παρασκήνιο

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αδιανόητη "κλοπή" από Ολυμπιακό - Έτσι τον "αρπάζει" και τρελαίνει κόσμο - Χοντρό παρασκήνιο

Πώς ντύνεται στα κόκκινα top ταλέντο; Ποιοι χτυπούν το κεφάλι τους;

Θα ακούνε Εργοτέλη και θα... τρέχουν στην ΑΕΚ. Νωπές ακόμη οι μνήμες της προσπάθειας της Ένωσης να πάρει τον Ούγκο Κάιπερς από τον κρητικό σύλλογο. Εδωσε χρήματα (πάνω από 300.000 ευρώ), απέσπασε τη συναίνεση του club, ωστόσο με τον Βέλγο επιθετικό τα βρήκε μπαστούνια. 

Πρωτοφανής η κατηγορηματική άρνηση του παίκτη να ενταχθεί στους "κιτρινόμαυρους", με τον Βέλγο να στυλώνει τα πόδια και να μη δέχεται να επικυρώσει με την υπογραφή του τη συμφωνία των δύο συλλόγων, αποδεχόμενος μάλιστα να μείνει έναν χρόνο εκτός γηπέδων, προκειμένου ως ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, που ήταν ο Ολυμπιακός (απ' όπου και το καλοκαίρι παραχωρήθηκε δανεικός στην Αζαξιό).

Από τη στιγμή μάλιστα που φάνηκε το ναυάγιο στην εν λόγω υπόθεση και εφόσον στην ΑΕΚ διέρρεαν πως δεν θα πάρουν πίσω τα χρήματα που έδωσαν στον Εργοτέλη για τον Ούγκο Κάιπερς, τότε ακούστηκε και γράφτηκε πως οι "κιτρινόμαυροι", ως αντάλλαγμα, καπαρώνουν τον Γιάννη Ιατρούδη, με τη σχετική φημολογία να θέλει τον 20χρονο μεσοεπιθετικό να εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας του Νίκου Κωστένογλου το περασμένο καλοκαίρι. 

Δεν έγινε όμως. Και όχι μόνο αυτό, αλλά σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του "Κόκκινου Πρωταθλητή", ο Ολυμπιακός έχει μπει πολύ δυνατά στη διεκδίκηση του ταλαντούχου άσου, κάτι που ουσιαστικά μεταφράζεται στο ότι έχει πάρει "κεφάλι" στο να τον κλείσει.

Πόσο μάλλον μάλιστα από τη στιγμή που πλέον δεν απαιτείται η συναίνεση του Εργοτέλη, μιας και το συμβόλαιο του παίκτη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, οπότε από Πρωτοχρονιά (όπως και ο Κάιπερς...) θα είναι ελεύθερος να υπογράψει όπου αυτός επιθυμεί.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άσχημο νέο στο λιμάνι - Πρόβλημα με ξένο άσο - Χάνει σημαντικά ματς - "Χτυπιέται" ο Μαρτίνς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags