Facebook Pixel Η «πρώτη» του Ένινγκ στον Άρη - Η παρουσίαση Χαριστέα και οι ατάκες του Γερμανού! (ΦΩΤΟ)
| 2019-10-14 15:21:00

Η «πρώτη» του Ένινγκ στον Άρη - Η παρουσίαση Χαριστέα και οι ατάκες του Γερμανού! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Η «πρώτη» του Ένινγκ στον Άρη - Η παρουσίαση Χαριστέα και οι ατάκες του Γερμανού! (ΦΩΤΟ)

Έπιασε δουλειά ο 53χρονος τεχνικός.

Τον νέο προπονητή της ομάδας, Μίχαελ Ένινγκ, παρουσίασε στους παίκτες του Άρη ο Άγγελος Χαριστέας πριν την σημερινή πρωινή προπόνηση.

«Ο κύριος Ενινγκ είναι ο νέος μας προπονητής . Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Άρη και θέλω όλοι μας να τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί γρήγορα και να δουλέψουμε όλοι μαζί για να φέρουμε επιτυχίες στην ομάδα», ήταν τα λόγια του τεχνικού διευθυντή προς τους ποδοσφαιριστές.

Ο Ενινγκ στην πρώτη το ομιλία του είπε: «Η πρώτη εικόνα που έχω για την ομάδα είναι ότι είστε πολύ καλοί παίκτες. Ξέρω πολλά πράγματα για το καθένα ατομικά αλλά και για την ομάδα συνολικά. Έχω δει αρκετά παιχνίδια της ομάδας. Ο καθρέπτης όλων μας είναι μέσα στο γήπεδο . Εκεί φαίνεται η αλήθεια για όλους . Θα γνωριστούμε καλύτερα μέρα με τη μέρα και είμαι πεπεισμένος ότι όλα θα πάνε καλά . Η πόρτα μου είναι ανοικτή για όλους για οτιδήποτε σας απασχολεί και θέλετε να συζητήσουμε. Από εσάς θέλω δυο πράγματα κάθε μέρα . Πρώτον το 100% στις προπονήσεις και δεύτερον θέλω να βλέπω χαμογελαστά πρόσωπα. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο»

Δείτε το σχετικό tweet της ΠΑΕ Άρης:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags