Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τρέλα για νέο Λοβέρα: "2 εκατ. Ολυμπιακού για το 50% - Τα... σαρώνει όλα - Ξέρει ο Τσόρι" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-10-14 18:08:00

Τρέλα για νέο Λοβέρα: "2 εκατ. Ολυμπιακού για το 50% - Τα... σαρώνει όλα - Ξέρει ο Τσόρι" (ΒΙΝΤΕΟ)

του Γιώργου Κτενά
Τρέλα για νέο Λοβέρα: "2 εκατ. Ολυμπιακού για το 50% - Τα... σαρώνει όλα - Ξέρει ο Τσόρι" (ΒΙΝΤΕΟ)

"Παίζει και 8άρι, θέλει χρόνο". Σούπερ ανάλυση στο sportdog.

Ολυμπιακός: Αξιόλογη λύση, που θα μπορούσε να προσφέρει στον Ολυμπιακό μετά από ένα διάστημα προσαρμογής και βελτίωσης, είναι ο Φάουστο Βέρα σύμφωνα με όσα σχολίασε στο sportdog o Γιώργος Φράγκος.

Βαθύς γνώστης τού αργεντίνικου ποδοσφαίρου τόνισε ότι οι Πειραιώτες θα μπορούσαν να τον αποκτήσουν με ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ, παρά τα όσα γράφει ο Τύπος στην Αργεντινή. Ενώ, τέλος, σχολίασε ότι εκτός από αμυντικός μέσος θα μπορούσε να δώσει λύσεις και ως 8άρι.

"Εξελιγμένος για την ηλικία του - Με 2 εκατ. ευρώ παίρνει το 50%"

"Είναι καλή περίπτωση, αλλά μόνο αν κάνει παιδομάζωμα από όλον τον κόσμο ο Ολυμπιακός. Είναι πάρα πολύ καλός χαφ για την Αργεντινή, αρκετά εξελιγμένος για την ηλικία του. Στην Αρχεντίνος έχει χάσει τη θέση του βασικού, αλλά μην ξεχνάμε ότι έχει πολύ υψηλούς στόχους στο πρωτάθλημα η ομάδα του και αναγκαστικά πηγαίνει σε πιο δοκιμασμένες λύσεις ο προπονητής", ανέφερε αρχικά στo sportdog.gr ο Γ. Φράγκος και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Παρόλα αυτά έπαιζε και σε ακόμα πιο μικρή ηλικία. Πήρε κλήσεις σε μικρές εθνικές και ήταν στους διακριθείς. Έχει ενδιαφέρον, αλλά δεν μπορεί να πει κανείς ότι τον παίρνει Γενάρη και παίζει σε ένα μήνα. Αν εντάσσεται στο παιδομάζωμα που είδαμε και με Λοβέρα και άλλους, ναι είναι περίπτωση που ενδιαφέρει. Με τον αστερίσκο ότι δεν ξέρουμε αν θα προσαρμοστεί, ότι δεν έχει φύγει από τη χώρα του κ.λπ.".

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η ομάδα του απέρριψε πρόταση 6 εκατ. δολαρίων για το 50% των δικαιωμάτων του.

"Έτσι λειτουργεί το σύστημα εκεί. Η Αρχεντίνος κάνει κάτι που είναι έξυπνη λύση για να μην χάνει ταλέντα. Δηλαδή κοστολογεί τους παίκτες της με ένα ποσό που μπορεί να είναι προσιτό για να φύγει στην Ευρώπη, κι αν τυχόν εξελιχθεί να πάρει το κέρδος που μπορεί αργότερα. Για να γράφει ο Τύπος ότι απέρριψαν τόσο μεγάλο ποσό, σημαίνει ότι τον θεωρούν όντως περίπτωση που στο μέλλον μπορεί να φέρει χρήματα. Είναι παράλογο βέβαια να δώσει ο Ολυμπιακός ή κάποια άλλη ομάδα 6 εκατ. δολάρια για να τον αποκτήσει, όπως επίσης είναι παράλογο η ομάδα του να πει όχι σε μια τέτοια πρόταση. Ακόμα και 2 εκατ. ευρώ να δώσει κάποια ομάδα, δε νομίζω ότι θα πούνε όχι για το 50% των δικαιωμάτων του. Αλλά να μην ξεχνάμε ότι οι Αργεντινοί είναι καλοί στο παζάρι και ο Τύπος τούς βοηθάει πολύ σε αυτό".

"Πολύ καλό δίκτυο σκάουτινγκ ο Ολυμπιακός - Χρειάζεται δουλειά και βελτίωση"

Σε ποιες άλλες θέσεις μπορεί να παίξει;

"Αμυντικός χαφ παίζει, ίσως να μπορεί και 8άρι αλλά θα πρέπει να βελτιώσει κάποια χαρακτηριστικά του στην επίθεση, να είναι καλύτερος στην πάσα, στην ομαδικότητα. Τον έχει βάλει στα άκρα ο προπονητής, στο 4-3-3, λίγο πιο επιθετικά από κλασικός αμυντικός μέσος. Μέχρι εκεί έχει παίξει. Αλλά έχει τα σωματικά προσόντα και, αν δουλέψει, μπορεί να γίνει πολύ καλύτερος. Απλώς τώρα είναι άτυχος γιατί η ομάδα του έχει μπει δυνατά στο πρωτάθλημα και δεν του δίνει τόσο πολύ θέση βασικού ο προπονητής. Στο 4-2-3-1 δεν ωφελεί πολύ να τον αξιοποιεί ο προπονητής του. Δεν έχει παίξει σε μαζεμένα παιχνίδια, είναι ακόμα σε διαμόρφωση ως παίκτης. Έχει κάνει κάποια καλά ματς, είναι ταλέντο, αλλά πρέπει να έχει πολύ καλό δίκτυο σκάουτινγκ ο Ολυμπιακός για να τον έχει ανακαλύψει. Ο Τσόρι είναι προσωπικότητα και έχει διασυνδέσεις στην Αργεντινή, βέβαια, δεν είναι ένας ακόμα παλαίμαχος της Ρίβερ".

Θα μπορούσε να παίξει άμεσα στον Ολυμπιακό αν υπέγραφε στην ομάδα;

"Αν το κάνει ο Ολυμπιακός για να φτιάξει ομάδα που η μία θα παίζει στην Ελλάδα και η άλλη στο Τσάμπιονς Λιγκ, με ένα συνεχές ροτέισον δηλαδή, ο Βέρα μπορεί να προσφέρει. Αλλά όχι όμως άμεσα. Χρειάζεται να δουλευτεί και να βελτιωθεί σε συγκεκριμένα κομμάτια του παιχνιδιού του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα αλλάζει όλα πάλι ο Μαρτίνς - Αυτούς στέλνει στον πάγκο - Τεράστιο το ρίσκο!

Δείτε τον Φάουστο Βέρα σε δράση:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags