Facebook Pixel "Συναγερμός" στην UEFA - Ταξιδεύουν 30.000 Τούρκοι στη Γαλλία - Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας! (BINTEO)
| 2019-10-14 20:40:00

"Συναγερμός" στην UEFA - Ταξιδεύουν 30.000 Τούρκοι στη Γαλλία - Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας! (BINTEO)

Sportdog Team
"Συναγερμός" στην UEFA - Ταξιδεύουν 30.000 Τούρκοι στη Γαλλία - Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας! (BINTEO)

Χαμός στο Παρίσι, ετοιμάζονται για προκλήσεις οι Τούρκοι.

Εκτός από πολύ κρίσιμο για την πρόκριση στο Euro 2020, το αποψινό παιχνίδι (21:45) μεταξύ Γαλλίας και Τουρκίας στο Παρίσι θεωρείται πολύ υψηλού κινδύνου από την UEFA.

Συγκεκριμένα, περίπου 30.000 Τούρκοι αναμένεται να βρεθούν στις εξέδρες του "Stade de France", έχοντας ταξιδεύει από Γερμανία και Βέλγιο.

Σα να μην έφτανε η τουρκική... απόβαση στο Παρίσι σε μια περίοδο που οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών δεν είναι καθόλου καλές, η ανησυχία εντείνεται από δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι οι Τούρκοι ετοιμάζονται για προκλήσεις.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ, οι φιλοξενούμενοι είναι αποφασισμένοι να αποδοκιμάσουν τον εθνικό ύμνο της Γαλλίας και να εκφράσουν με κάθε τρόπο την υποστήριξή τους στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις των Τούρκων στη Συρία.

Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια, με τους Γάλλους να έχουν μεριμνήσει για την παρουσία 600 αστυνομικών και 1.400 stewards στο γήπεδο.

Όσο για τις πιθανές αποδοκιμασίες στον γαλλικό εθνικό ύμνο, οι άνθρωποι του γηπέδου αναμένεται να αυξήσουν τα ντεσιμπέλ κατά την ανάκρουσή του ώστε να καλυφθεί ο θόρυβος των Τούρκων!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags