Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ιωάννης Κωστή: Υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο ο Κύπριος
| 2019-10-14 21:51:00

Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Κωστή - Τον υποδέχθηκε ο... Χριστοδουλόπουλος - Φοβερή κίνηση!

Sportdog Team
Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Κωστή - Τον υποδέχθηκε ο... Χριστοδουλόπουλος - Φοβερή κίνηση!

Τι συνέβη με το νεαποκτηθέντα άσο των Πειραιωτών.

Ολυμπιακός - Ιωάννης Κωστή: Ο Κύπριος άσος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία του Ολυμπιακού μαζί με τον μάνατζέρ του, Δημήτρη Μασιά, και έβαλε την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες.

Μάλιστα, ο 19χρονος άσος είχε γνωριμία με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, με τον οποίο πήγε για καφέ μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του.

Ο Κωστή θα επισκεφθεί αύριο το προπονητικό κέντρο του Ρέντη για να γνωριστεί με τους μελλοντικούς συμπαίκτες του και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Κύπρο, καθώς θα παραμείνει ως δανεικός στη Νέα Σαλαμίνα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Μασιάς για τη μεταγραφή του πελάτη του:

«Είναι ενθουσιασμένος ο Κωστή, όμως μπαίνει σε μεγάλο καράβι, αλλάζουν τα ποδοσφαιρικά του δεδομένα. Είναι έτοιμος να ανταποκριθεί. Αύριο θα έχει την πρώτη γνωριμία στο Ρέντη με τον προπονητή και τους νέους του συμπαίκτες και εγώ είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθεί. Έδειξαν και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πόσο τον ήθελαν με την υπομονή που έδειξαν στη μετεγγραφή.

Σήμερα είχαμε και συνάντηση για ένα καφέ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Είναι καλά ενημερωμένοι για τον μικρό και τον περιμένουν όχι ως μια ρεζέρβα, αλλά σαν ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Ακόμα είναι ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας. Πρέπει να δώσει και θα δώσει τα πάντα για την ομάδα του μέχρι το τέλος της σεζόν και μετά είναι όλα στα πόδια του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags