Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Έγινε... Πασχαλάκης ο Πορτογάλος - Γιατί τον "έκοψε" ο Σάντος με Ουκρανία
| 2019-10-14 22:58:00

Έπαθε... Πασχαλάκη ο Σεμέδο - Αδιανόητο "χουνέρι" λίγο πριν το ματς - "Σκοτωμός" στην ομάδα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έπαθε... Πασχαλάκη ο Σεμέδο - Αδιανόητο "χουνέρι" λίγο πριν το ματς - "Σκοτωμός" στην ομάδα!

Τρελή... καραμπόλα. Γιατί τον "καθάρισαν"; Έχουμε το ρεπορτάζ.

Έπαθε… Πασχαλάκη ο Ρούμπεν Σεμέδο! Εξηγούμαστε. Ο στόπερ του Ολυμπιακού ήταν για πρώτη φορά στην καριέρα του στις κλήσεις της εθνικής Πορτογαλίας για τα ματς με Λουξεμβούργο (Παρασκευή) και το αποψινό με την Ουκρανία. Ήταν κανονικά στον πάγκο στο ματς με την εθνική του Μεγάλου Δουκάτου, ωστόσο λίγες ώρες πριν τη σέντρα του ματς με τα «μινγκ», γνωστοποιήθηκε πως ήταν αυτός που  «κόπηκε» από την 23αδα του Φερνάντο Σάντος (24 είχε στην αποστολή του ο Πορτογάλος εκλέκτορας, ως και 12 αυτοί που κάθονται στον πάγκο), οπότε ούτε και απόψε πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με το εθνόσημο.

Ο λόγος; Προφανώς δεν υπάρχει θέμα τραυματισμού, ή τουλάχιστον οι Πορτογάλοι δεν επικαλούνται κάτι τέτοιο, ούτε και αναφέρουν κάτι άλλο πέραν από λόγους τακτικής. Αυτό όμως που «έφαγε» τον στόπερ του Ολυμπιακού ήταν αφενός η διαθεσιμότητα του αριστερού μπακ Μάριο Ρουί, ο οποίος δεν ήταν στο 100% κόντρα στο Λουξεμβούργο, ξεπέρασε όμως τον τραυματισμό του και είναι κανονικά διαθέσιμος, αφετέρου ο Αντρέ Γκόμες.

Ο Γκόμες δεν ήταν στις αρχικές κλήσεις του Σάντος. Ωστόσο, παραμονές του παιχνιδιού με το Λουξεμβούργο κλήθηκε εσπευσμένα προκειμένου να αντικαταστήσει τον τραυματία Γουίλιαμ Καρβάλιο. Και επειδή ακριβώς οι Πορτογάλοι έχουν αρκετές απουσίες στη μεσαία τους γραμμή, δεν γινόταν να μείνει εκτός αποστολής από το αποψινό ματς. Οπότε, ο… κλήρος εκείνου που θα «κόβονταν» έπεσε στον πιο… φρέσκο της αποστολής, στον Ρούμπεν Σεμέδο.

Εννοείται πως με τον πλουραλισμό που υπάρχει στις επιλογές του Σάντος, γίνεται «σκοτωμός» ακόμη και μια θέση στον πάγκο, αυτονόητο πως ένα από τα trademarks της φιλοσοφίας του Πορτογάλου τεχνικού είναι και η τήρηση της ιεραρχίας. Και συνεπώς, με αυτό κατά νου και έχοντας μια πλήρη 24αδα, χωρίς την «πολυτέλεια» ν’ αφήσει εκτός παίκτη από άλλη γραμμή, ο Σάντος επέλεξε να «κόψει» τον Σεμέδο, ο οποίος πάντως την… παρουσία την έδωσε, κατοχυρώνοντας πλέον μια θέση στις επιλογές των Ιβήρων από εδώ και στο εξής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άσος του Big-4 έκανε ματσάρα με Εθνική και "τρέλανε" ομάδα του εξωτερικού - Φέρνει 10 εκατ. ευρώ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags