Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι "ψήνει" την επιστροφή του ο Βράνιες - Αγκαλιές και φιλιά στο ΟΑΚΑ, φοβερό κλίμα
| 2019-10-14 23:24:00

Έτσι "ψήνει" την επιστροφή του ο Βράνιες - Αγκαλιές και φιλιά στο ΟΑΚΑ, φοβερό κλίμα

Sportdog Team
Έτσι "ψήνει" την επιστροφή του ο Βράνιες - Αγκαλιές και φιλιά στο ΟΑΚΑ, φοβερό κλίμα

Ο παίκτης της ΑΕΚ δείχνει ότι έχει αφήσει πίσω το παρελθόν.

Στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής Βοσνίας πριν αντιμετωπίσει την Ελλάδα στο ΟΑΚΑ βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο Όγκνιεν Βράνιες.

Ο Βόσνιος στόπερ της ΑΕΚ επισκέφτηκε τους συμπατριώτες του και είχε ένθερμους εναγκαλισμούς με παράγοντες της ομοσπονδίας.

Ο 29χρονος αμυντικός συνομίλησε τόσο με τον αντιπρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Βοσνίας Ντάρκο Λιουμπόγεβιτς όσο και με τον Ζβέζνταν Μισίμοβιτς.

«Η άφιξη του Βράνιες εξέπληξε τους συμμετέχοντες στην αποστολή, αλλά έφερε και χαμόγελα στα πρόσωπα τους», ανέφεραν Βόσνιοι απεσταλμένοι του Τύπου.

Υπενθυμίζεται, ότι ο παίκτης της ΑΕΚ είχε βρεθεί εκτός Βοσνίας εξαιτίας καταστάσεων που αφορούσαν την εξωγηπεδική του συμπεριφορά. Ωστόσο τον τελευταίο καιρό φλερτάρει με την επιστροφή του μιας και σενάρια υποστηρίζουν, ότι ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι εισηγήθηκε την επανάκλησή του.

Οπότε ο Βράνιες με την επίσκεψή του δεδομένα θέλει να δείξει ένα καλό πρόσωπο και πως ό,τι συνέβη ανήκει στο παρελθόν. Εξάλλου έχει ανάγκη την ποιότητά του το ομοσπονδιακό συγκρότημα της πατρίδας του.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες πατώντας ΕΔΩ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags