Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτός τρέλανε τον Νταμπίζα, σκέφτεται διακοπή συμβολαίου
| 2019-10-15 10:28:00

Αυτός τρέλανε τον Νταμπίζα - Απίστευτο τι συνέβη - Σκέφτεται διακοπή συμβολαίου - Εξέλιξη-φωτιά

του Νίκου Στεργίου
Αυτός τρέλανε τον Νταμπίζα - Απίστευτο τι συνέβη - Σκέφτεται διακοπή συμβολαίου - Εξέλιξη-φωτιά

Άφωνοι όλοι στα Σπάτα. Δεν έχει ξαναγίνει. Θα βγουν... μαχαίρια!

Παναθηναϊκός: Νόημα να το επιστρέψουμε σε ό,τι γράφαμε στο sportdog πριν ακριβώς δέκα μέρες αναφορικά με τον Ούφε Μπεκ, δεν έχει. Τότε ο Δανός είχε μείνει εκτός προπονήσεων του "τριφυλλιού" για τρίτη φορά από τη στιγμή που ήρθε στην Αθήνα.

Χθες, επιβεβαιώθηκε η... τέταρτη, εξαιτίας ενός (νέου) διαστρέμματος. Κατάσταση που μόνο άγνωστη δεν είναι για τον "γυάλινο" Σκανδιναβό. Κι αυτό είχαμε επισημάνει με συνεχείς αναφορές όταν έκλεισε στον Παναθηναϊκό

Όχι φυσικά πως χρειαζόταν. Μια ματιά και μόνο στο ιατρικό του ιστορικό, ή ακόμη ακόμη και στην τετραετία που πέρασε εκτός Δανίας, οπότε και κυριολεκτικά τον μισό χρόνο, δύο χρόνια(!) τα πέρασε στα πιτς για διάφορους τραυματισμούς, αρκούσε.

Δεν ήταν κάτι κρυφό και σίγουρα δεν ήταν κάτι που μπορούσε να μην προσέξει, να μην μάθει ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης όταν αποφάσιζαν να τον εντάξουν στο ρόστερ του "τριφυλλιού".

Και κάτι περισσότερο από τέσσερις τραυματισμοί σε διάστημα 2,5 μηνών επιβεβαιώνουν το πόσο αχρείαστο ήταν το ρίσκο που πήραν οι "πράσινοι". Ο προβληματισμός φυσικά δεν είναι δικός μας.

Ο προβληματισμός πλέον έχει περάσει στη μεριά του συλλόγου. Δύο καθαρόαιμοι εξτρέμ αποκτήθηκαν το καλοκαίρι, ο ένας είναι υπό... εποπτεία για πειθαρχικά παραπτώματα (Γιοάν Μολό), ο δεύτερος περνάει περισσότερο χρόνο (αναμενόμενα μεν, αλλά ισχύει) στο ιατρείο παρά στο χορτάρι.

Και μοιραία, εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και τον Παναθηναϊκό να παραμένει σε καθεστώς μνημονίου, περιμένοντας κάποιες διορθωτικές κινήσεις, ο Ούφε Μπεκ μπαίνει και αυτός σε καθεστώς... επιτήρησης.

Αν τα συνεχή προβλήματα τραυματισμού παραμείνουν, τότε ο Νίκος Νταμπίζας δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να προσπαθήσει να βρει λύση. Λύση που ίσως περιλαμβάνει και μια πρόωρη διακοπή συμβολαίου.

Καθόλου εύκολο, αφού ο παίκτης υπέγραψε τριετές, οπότε πρέπει να αποζημιωθεί για να αποχωρήσει, κάτι στο οποίο αποδεδειγμένα ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού δεν έχει πετύχει, διαχειριζόμενος ανάλογες περιπτώσεις.

Τα λάθη, σίγουρα, πληρώνονται. Και όπως φαίνεται, η απόκτηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή εξελίσσεται σε ένα πολύ μεγάλο για τον Παναθηναϊκό, με τους ανθρώπους του να αγνοούν τα προφανή και πλέον να μην μπορούν να στηριχθούν (ούτε κατά διάνοια) στον Δανό, αλλά και πιθανότατα να εμπλακούν σε μια ακόμη επώδυνη διαμάχη λύσης συνεργασίας σε περίπτωση πάντα που ο παίκτης συνεχίσει να τραυματίζεται ακόμη και στον... ύπνο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Kι όμως! Σκάει μεταγραφάρα στον ΠΑΟ - Έτσι τους... βουλώνει ο Νταμπίζας - Νέος Φάουστο!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags