Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Νέο "μπάχαλο" στην Εθνική – Διαψεύδουν τον Φαν Σιπ – "Δεν υπάρχει τραυματισμός"!
| 2019-10-15 17:06:00

Νέο "μπάχαλο" στην Εθνική – Διαψεύδουν τον Φαν'τ Σιπ – "Δεν υπάρχει τραυματισμός"!

Sportdog Team
Νέο "μπάχαλο" στην Εθνική – Διαψεύδουν τον Φαν'τ Σιπ – "Δεν υπάρχει τραυματισμός"!

Περίεργα πράγματα...

Εθνική Ελλάδας: Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, όπως συνέβη και με την Ιταλία, αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στο σημερινό παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στη Βοσνία, αφήνοντας εκτός τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Η συγκεκριμένη επιλογή βέβαια, με δεδομένο ότι ο πορτιέρε του ΠΑΟΚ κλήθηκε την τελευταία στιγμή και λόγω ανάγκης αφού τραυματίστηκε ο Βασίλης Μπάρκας, προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις και χρειάστηκε να δώσει εξηγήσεις στη χθεσινή Τύπου ο Τζον Φαν’τ Σιπ. Ο Ολλανδός κόουτς λοιπόν, τόνισε πως έδωσε την ευκαιρία στον Πασχαλάκη γιατί τον είδε τρομερά «ορεξάτο» στην προπόνηση, αλλά και επειδή ο Βλαχοδήμος είχε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού.



Ωστόσο, τη συγκεκριμένη πληροφορία έρχεται να διαψεύσει με δημοσίευμα της η πορτογαλική εφημερίδα «A' Bola»! Η έγκυρη εφημερίδα αναφέρει ότι ο Έλληνας γκολκίπερ είναι απόλυτα υγιής και τονίζει ότι αν ο προπονητής της Μπενφίκα το επιθυμεί θα αγωνιστεί και στο παιχνίδι με την Κόβα Ντε Πιεντάντε την Παρασκευή για το πορτογαλικό Λιγκ Καπ.

Ουσιαστικά, έχοντας προφανώς σχετική ενημέρωση, οι Πορτογάλοι διαψεύδουν τον Φαν Σιπ. Μένει πλέον να μάθουμε κάποια στιγμή ποιος έλεγε την αλήθεια...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags