Facebook Pixel Sportdog.gr | "Καρφιά" Μπακασέτα: "Είχαμε μάθει να παίζουμε μόνο άμυνα - Δικαιώνομαι γιατί..."
| 2019-10-16 00:43:00

"Καρφιά" Μπακασέτα: "Είχαμε μάθει να παίζουμε μόνο άμυνα - Δικαιώνομαι γιατί..."

Sportdog Team
"Καρφιά" Μπακασέτα: "Είχαμε μάθει να παίζουμε μόνο άμυνα - Δικαιώνομαι γιατί..."

Αποθέωσε τον Φαν'τ Σιπ!

Εθνική Ελλάδας - Τάσος Μπακασέτας: Μιλώντας στην κάμερα του "Open", ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τζον Φαν'τ Σιπ, τονίζοντας ότι έδιωξε τον φόβο από τους διεθνείς.

Ο "Μπάκα" άφησε αιχμές για τους προκατόχους του Ολλανδού τεχνικού, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι η Εθνική ήξερε να παίζει μόνο άμυνα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην προσωπική του απόδοση στο αποψινό παιχνίδι με τη Βοσνία, εκφράζοντας την άποψη ότι έπαιζε τρία χρόνια σε λάθος θέση.

«Είχαμε ένταση πριν το ματς, θέλαμε μια καλή εμφάνιση όμως πιεζόμασταν για το αποτέλεσμα. Οσο καλά και αν παίζαμε, όλα θα ήταν διαφορετικά αν δεν παίρναμε τη νίκη. Κάναμε όλοι καλή εμφάνιση όμως πετύχαμε απλά μια νίκη. Εχουμε κάτω το κεφάλι και θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτή τη νίκη» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Εμείς ακολουθούμε το πλάνο του, βλέπει ότι στην Ελλάδα υπάρχει ταλέντο. Υπήρχε πάντα ο φόβος να παίζουμε πάντα άμυνα, πλέον έχουμε περισσότερο αυτοπεποίθηση και παίζουμε πιο μπροστά. Κάναμε τα πράγματα που μάς είπε και τα πήγαμε καλά».

Οσον αφορά τον εαυτό του, σχολίασε. «Εχω δουλέψει πολύ τα τελευταία χρόνια, έχω ακούσει πολλά και δεν έχω μιλήσει. Παίζει ρόλο η θέση που παίζω, αυτή είναι η θέση μου. Εκεί έπαιξα στον Πανιώνιο και έκανε καλή χρονιά. Ο προπονητής με παρακολούθησε, εδώ έδειξα διάθεση στις προπονήσεις και δικαιώνομαι για όλα όσα έχω περάσει»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags