Facebook Pixel Σημαντική εξέλιξη για το γήπεδο της ΑΕΚ
| 2019-10-16 13:36:00

Πάει και το τελευταίο εμπόδιο - Σημαντική εξέλιξη για το γήπεδο της ΑΕΚ - Στην τελική ευθεία!

Sportdog Team
Πάει και το τελευταίο εμπόδιο - Σημαντική εξέλιξη για το γήπεδο της ΑΕΚ - Στην τελική ευθεία!

Ξεπεράστηκε ακόμα ένας "σκόπελος".

Και το τελευταίο εμπόδιο που αφορούσε στην υπογειοποίηση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια ξεπεράστηκε!

Το θέμα που είχε προκύψει με τον φάκελο της αναδόχου εταιρείας διευθετήθηκε, καθώς η Intrakat προχώρησε στα επανορθωτικά μέτρα που ήταν απαραίτητα κι έτσι δόθηκε το πράσινο φως από την Περιφέρεια Αττικής.

Το μόνο που απομένει πλέον είναι η τυπική έγκριση στην επόμενη συνεδρίαση του ελεγκτικού συνεδρίου για να ξεκινήσουν τα έργα.

Η σχετική απόφαση αναφέρει:

«Μετά από διαλογική συζήτηση μεταξύ των μελών της η Οικονομική Επιτροπή κατά πλειοψηφία αποφασίζει

A) Την έγκριση των επανορθωτικών μέτρων που έλαβε ο οικονομικός φορέας «ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ» με δ.τ INTRAKAT και των αποδεικτικών στοιχείων που προσκόμισε προκειμένου να αποδείξει την αξιοπιστία του, ως επαρκή.

B) Την έγκριση του 2ου Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού, σύμφωνα με το οποίο προσωρινός ανάδοχος του έργου «ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΔΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ», είναι ο οικονομικός φορέας «ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ» με δ.τ INTRAKAT με ποσοστό μέσης έκπτωσης προσφοράς (Εμ) 45,10% και Σύνολο Δαπάνης του Έργου κατά την προσφορά 8.142.737,22 € (μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Γ) Την εξουσιοδότηση της Δ/νσης Τεχνικών Έργων και της Επιτροπής Διαγωνισμού για τη συνέχιση της διαδικασίας του διαγωνισμού».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags