Facebook Pixel ΑΕΚ: Τέρμα τα ψέματα: Αυτό είναι το πρώτο "μπαμ" Ίβιτς, έρχεται "χάμερ"
| 2019-10-16 14:10:00

Τέρμα τα ψέματα: Ιδού το πρώτο "μπαμ" του Ίβιτς - Έρχεται "χάμερ", ποιον... τρώει - Τρεις στην έξοδο

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τέρμα τα ψέματα: Ιδού το πρώτο "μπαμ" του Ίβιτς - Έρχεται "χάμερ", ποιον... τρώει - Τρεις στην έξοδο

Έτσι ανεβάζει επίπεδο την ΑΕΚ, "τελειώνει" κόσμος. Τρελές εξελίξεις!

Ολοένα και φουντώνει, από πολύ νωρίς, η μεταγραφολογία στην ΑΕΚ. Προφανής αφορμή η προ ημερών συνάντηση γνωριμίας του Ίλια Ίβιτς με τους ρεπόρτερ της Ένωσης. Εκεί, ο Σέρβος ξεκαθάρισε τις προτεραιότητες της ομάδας, με προσθήκη παικτών που λείπουν από το ρόστερ: ένας αριστεροπόδαρος εξτρέμ, ένας στόπερ και ένας υψηλόσωμος κεντρικός μέσος.

Πέραν όμως όλων αυτών, ο τεχνικός διευθυντής ήταν σαφής ως προς τη σκιαγράφηση του προφίλ των υποψηφίων για να ντυθούν στα κίτρινα. Το βασικότερο όλων; Να είναι καλύτεροι από αυτούς που υπάρχουν στο δυναμικό της ομάδας. Κοινή παραδοχή; Πως ο Ιανουάριος, για τέτοιες προσθήκες, ποιοτικότερες δηλαδή των υφιστάμενων, είναι πολύ δύσκολη εποχή για να βρεθεί αυτό που θέλει η κάθε ομάδα, πόσο μάλλον μιας ελληνικής.

Γι’ αυτό και σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog, η στόχευση του Ίλια Ίβιτς δεν είναι ο Ιανουάριος, αλλά το καλοκαίρι. Σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας έχουμε επισημάνει πως ήδη το ρόστερ της ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλο για μια ομάδα που δίνει μόνο ένα ματς την εβδομάδα.

Είναι σαφές συνεπώς πως ο Σέρβος, από τη στιγμή που δεν ψάχνει για "μπαλώματα", αλλά για λύσεις πρώτης γραμμής, έχει ακόμη έναν λόγο να περιμένει το καλοκαίρι, όπου τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα αναφορικά με το ρόστερ, το οποίο δεν θέλει να "φορτώσει" περισσότερο μεσούσης της σεζόν.

Η μόνη εξαίρεση (πέραν φυσικά να βρεθούν οι ιδανικοί υποψήφιοι και να μπορούν φυσικά να έρθουν τον Ιανουάριο - συνδυασμός που δεν υφίσταται τη δεδομένη στιγμή) που μπορεί να γίνει στην προσεχή μεταγραφική περίοδο είναι ο (αριστεροπόδαρος κατά προτίμηση) στόπερ. Κι αυτό γιατί ο νεαρός Σβάρνας, τέταρτος στην ιεραρχία, δεν βρίσκεται στο rotation, ενώ πάγια τα προβλήματα τραυματισμών που συχνά πυκνά βγάζει ο Τσιγκρίνσκι, καθιστούν επισφαλή την στήριξη όλης της ομάδας στα... πόδια του.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, αυτό που κυρίως στοχεύει ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης εν όψει Ιανουαρίου είναι αυτό το... ξεφόρτωμα που προφαναφέραμε. "Ξεφόρτωμα" που έχει ονοματεπώνυμα: ο Μοράν, που δεν υπολογίζεται και έχει ένα σεβαστό για τα δεδομένα της ομάδας συμβόλαιο (350.000 ευρώ), ανοιχτό πάντα -παρότι το συμβόλαιο του δεν είναι μεγάλο, δεν ξεπερνάει τις 130.000 ευρώ- το θέμα του πρόωρο τερματισμού του δανεισμού του Ζεράλδες, ενώ με διαφορετική οπτική θα αντιμετωπιστούν ποδοσφαιριστές τα συμβόλαια των οποίων λήγουν το καλοκαίρι και δεν φαίνεται στην παρούσα φάση τουλάχιστον να αποτελούν βασικές επιλογές rotation (π.χ. Κλωναρίδης). 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τους προλαβαίνει όλους ο Τίγρης - "Κλέβει" τον παικταρά που θέλουν όλοι - "Κάγκελο" η Superleague

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags