Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ντανιέλ Ποντένσε: Τρελό σενάριο για ενδιαφέρον της Άρσεναλ - "Ζητά 25 εκατομμύρια ο Ολυμπιακός"
Ποδόσφαιρο
| 2019-10-16 17:50:00

Απίστευτο σενάριο: "Θέλει παίκτη του Ολυμπιακού η Άρσεναλ" - Σκάει τρελή πώληση με 25 εκατομμύρια;

Sportdog Team
Απίστευτο σενάριο: "Θέλει παίκτη του Ολυμπιακού η Άρσεναλ" - Σκάει τρελή πώληση με 25 εκατομμύρια;

Αυτό θα είναι... πραγματικό "μπαμ"!

Ολυμπιακός - Ντανιέλ Ποντένσε: Ένα τρελό σενάριο φέρνουν στο φως αγγλικά ΜΜΕ, που υποστηρίζουν ότι η Άρσεναλ και άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες ενδιαφέρονται για τον Πορτογάλο άσο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, ο Ποντένσε βρίσκεται στο στόχαστρο της Άρσεναλ, αρκετών ακόμα αγγλικών ομάδων που δεν κατονομάζονται, καθώς και της ισπανικής Σεβίλλης.

Στα εν λόγω ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι ο Ολυμπιακός δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή με λιγότερα από 25 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που αν συμβεί θα αποτελέσει την ακριβότερη πώληση της ιστορίας του.

Ο Ποντένσε έχει ανεβάσει αισθητά τις μετοχές του μετά την καταπληκτική του εμφάνιση και το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Τότεναμ, ενώ έφτασε μέχρι και στις προεπιλογές της Εθνικής Πορτογαλίας. Ατζέντης του βραχύσωμου εξτρέμ είναι ο πασίγνωστος Ζόρζε Μέντες, ο οποίος έχει την επιρροή να τον προωθήσει σε μεγάλες ευρωπαίκές αγορές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags