Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: "Έρχονται κι άλλες αλλαγές στην Εθνική από Φαν'τ Σιπ" - Φοβερή αποκάλυψη για Παυλίδη!
| 2019-10-16 19:25:00

"Έρχονται κι άλλες αλλαγές στην Εθνική από Φαν'τ Σιπ" - Φοβερή αποκάλυψη για Παυλίδη!

Sportdog Team
"Έρχονται κι άλλες αλλαγές στην Εθνική από Φαν'τ Σιπ" - Φοβερή αποκάλυψη για Παυλίδη!

Γνωστός ατζέντης μιλάει για τον Ολλανδό κόουτς και το πλάνο του.

Εθνική Ελλάδας: Ο ατζέντης αρκετών ποδοσφαιριστών μεταξύ των οποίων Βαγγέλη Παυλίδη, αλλά και του ομοσπονδιακού τεχνικού, Φαν΄τ Σιπ, ο Ρίαν Καπαγιαννίδης, μίλησε στο Metropolis 95,5 για τις επιλογές του Ολλανδού τεχνικού, τις δοκιμές που θα κάνει και στη συνέχεια αλλά και τον Βαγγέλη Παυλίδη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την καθοδήγηση του Φαν'τ Σιπ: «Είπαμε λίγα πράγματα με τον προπονητή, η εταιρεία μου ήταν μία από αυτές που κλήθηκε να προτείνει προπονητή από το εξωτερικό. Αυτό που μας ζητήθηκε δεν ήταν όνομα, αλλά κάποιες λύσεις προπονητών με μια φιλοσοφία της ολλανδικής σχολής που θα κληθεί να παίξει ποδόσφαιρο και να διαχειριστεί νεαρούς ποδοσφαιριστές. Αυτή η εισήγηση ήταν της διοίκησης της ΕΠΟ, εμείς προτείναμε τρεις λύσεις και αυτό που άρεσε περισσότερο ήταν το πρότζεκτ το ολλανδικό».

Για τις επιλογές του Ολλανδού τεχνικού: «Επρεπε να μάθει όλες τους ποδοσφαιριστές ο κ.Φαν΄τ Σιπ, θα κάνει κι άλλες αλλαγές και άλλες δοκιμές, για να δει ποιος μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα και να βγει ένα κράμα ποδοσφαιριστών που θα βγάλει κάτι ωραίο. Η διάρκεια φέρνει αληθινά αποτελέσματα και αυτά που είδαμε κόντρα στην Βοσνία μακάρι να τα δούμε στη συνέχεια».

Για τον Παυλίδη: «Τον γνωρίζουμε από πολύ μικρό ήταν 13-14, το όνειρό του Βαγγέλη αλλά και του Βασίλη του αδερφού του, που παίζει στην Κ19 της Σάλκε, ήταν να γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Ο Βαγγέλης έκανε υπομονή σε αρκετά, δεν είναι εύκολο 15-16 ετών να ζεις στο εξωτερικό, να ζεις σε ξένο σπίτι, χωρίς τους φίλους σου, έπαιρνε τρένο για να πάει στην προπόνηση στην Μπόχουμ. Με όλα αυτά τα παιδιά γίνονται πιο αυτόνομα και μαζί με αυτά που δίνει το ποδόσφαιρο στη Γερμανία, τον βοήθησε να φτάσει στο επίπεδο αυτό λίγο νωρίτερα. Ο Βαγγέλης ήταν πάρα πολύ χαρούμενος, αλλά είναι προσγειωμένο παιδί και ξέρει ότι έχει μέλλον μπροστά του, να συνεχίζει να αγωνίζεται με το ίδιο πάθος και να βελτιώνεται και έχει αποκτήσει επαγγελματική νοοτροπία».

 Για τις κλήσεις που θα έρθουν στο προσεχές μέλλον: «Στην Ελλάδα τους νεαρούς ποδοσφαιριστές τους θεωρούμε ανέτοιμους. Στο εξωτερικό τα παιχνίδια των τμημάτων υποδομής είναι πιο δυνατά, με περισσότερα παιχνίδια και όταν βγαίνουν από την Κ19 οι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι να μπουν στο επαγγελματικό επίπεδο. Παίζει ρόλο και η νοοτροπία μας που λέμε πως οι ξένοι είναι καλύτεροι. Οσοι έχουν το πνεύμα του προπονητή μπορούν να βοηθήσουν. Αυτή τη στιγμή που μπορούν να φανούν ωφέλιμοι για την Εθνική είναι 20-30. Ο Μάριος Βρουσάι μου είπε χθες πως ήταν ενθουσιασμένος με τις προπονήσεις και με όλα στην Εθνική, παρότι δεν έπαιξε στα δύο παιχνίδιδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags