Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας - Τζον Φαν'τ Σιπ: Φοβερές ατάκες στους διεθνείς - "Παίζετε για τη φανέλα και όχι για..."
| 2019-10-16 22:10:00

Έτσι "έφτιαξε" τους διεθνείς ο Φαν'τ Σιπ - Φοβερές ατάκες - "Παίζετε για τη φανέλα και όχι για..."

Sportdog Team
Έτσι "έφτιαξε" τους διεθνείς ο Φαν'τ Σιπ - Φοβερές ατάκες - "Παίζετε για τη φανέλα και όχι για..."

Τι τους είπε μετά τη νίκη επί της Βοσνίας.

Εθνική Ελλάδας - Τζον Φαν'τ Σιπ: Η νίκη επί της Βοσνίας με 2-1 αποτέλεσε την πρώτη του Ολλανδού τεχνικού στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο Φαν'τ Σιπ μίλησε στους παίκτες, στους οποίους έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη, όμως τόνισε πως ακόμα δεν έχουν καταφέρει τίποτα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός υπενθύμισε στους παίκτες ότι θα αγωνίζονται αυτοί που δουλεύουν πιο σκληρά και τους τόνισε χαρακτηριστικά ότι στην Εθνική παίζουν για τη φανέλα και όχι για να πάρουν ένα νέο συμβόλαιο ή νέο σπίτι!

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Φαν'τ Σιπ μεταξύ άλλων:

"Παίζετε για την φανέλα και το εθνόσημο και όχι για να αγοράσετε νέο σπίτι ή για ένα νέο συμβόλαιο! Αυτό πρέπει να το καταλάβετε. Να το βάλετε καλά στο μυαλό σας.
 
Πάνω απ' όλους και απ' όλα είναι η Εθνική. Η ομάδα είναι πάνω απ' όλους μας. Εδώ έρχεστε για την Εθνική και για τίποτε άλλο. Κάναμε μία καλή προσπάθεια και επιβραβευτήκαμε με μία νίκη, όμως δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμα.

Είμαστε στην αρχή. Χαμηλά το κεφάλι και να θυμάστε. Παίζετε για το εθνόσημο στην φανέλα. Παίζετε για την Εθνική και για τίποτε άλλο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags